Hamalielka napisał:
One się nie przejadły, one wręcz odstraszają.
Estetyka ma ogromne znaczenie. Forum jest do dyskusji, a pierwsze wrazenie - o czym mam tu gadać , o tych gałach czy cyckach na wierzchu na zdjeciach obok.
Hamalielka, jak trafnie zauważyłaś, 'forum jest do dyskusji'. Tematów cała masa. Wystarczy wejść w archiwum. Cycki i gały raczej się nie wypowiadają (na forum). One mówią same za siebie!
Poza tym nie mam pojęcia, jakie zło miałoby się w cyckach i gałach usadowić?...
Ciekawe, co miałabyś do powiedzenia np. o Generale Sosabowskim, czy wyborach parlamentarnych. Takie tematy też są poruszane. Zdaje się, że pokiełbasiło Ci się leciutko pojęcie forum z portalem.
Wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sie nie dziwię, że opinie o Polakach są takie a nie inne gdy patrze na te zdjecia. Zero przyzwoitości.
To forum raczej nie jest dla mnie.
Aż sobie warknę: wrrr...
Sorry, tak mam, kiedy słyszę "nie wypada".
Albo jak ktoś podpina seksapil pod nieprzyzwoitość. Pewnie, że są foty ładne i nieładne, niektóre przyciągają oko (męskie, H-elka, męskie) a inne wzbudzają uśmiech politowania. Sądzę, że niewiele ma to wspólnego z opiniami o Polakach.
Adam określił charakter forum, dodam tylko, że tu KAŻDY może wyrazić swoją opinię. Na szczęście nie jesteśmy filią 'niedzieli'.
Pozdrawiam i jednak zapraszam do dyskusji.