Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Ja na wakacje jezdzilam na wies... z kuzynami biegalismy na bosaka, pamietam fajna zabawe wsadzalo sie zabie ruke w d...e i dmuchalo az policzki nie bolaly a jej oczy nie wyszly ....
a momentu kiedy prszyszlo nam do glowy wsadzic waz z woda do gniazda os pod plotem, nie zapomne do konca zycia !!!!!!!!
pannaanna666 napisał: Ja na wakacje jezdzilam na wies... z kuzynami biegalismy na bosaka, pamietam fajna zabawe wsadzalo sie zabie ruke w d...e i dmuchalo az policzki nie bolaly a jej oczy nie wyszly ....
a momentu kiedy prszyszlo nam do glowy wsadzic waz z woda do gniazda os pod plotem, nie zapomne do konca zycia !!!!!!!!
a gdyby taka żaba miała rozwolnienie?Ciekawe...
pannaanna666 napisał: Ja na wakacje jezdzilam na wies... z kuzynami biegalismy na bosaka, pamietam fajna zabawe wsadzalo sie zabie ruke w d...e i dmuchalo az policzki nie bolaly a jej oczy nie wyszly ....
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.