ale marek moze, wszystko i tak wytlumaczy, ze to nasza wina.... bo durny blebs nie zrozumial. Kolek popieram twe zdanie w 100% ... tylko wlasnie jak ty sie zastanawiam, czy to miejsce na tekie dyskusje... i ktokolwiek z nas, ma prawo osadzak kogokolwiek po poscie ... . Na dodatek napisanym, przez osabe, ktora dopiero co zalozyla profil, nie brala udzialu w zadnej z naszych slynnych juz i mega inteligentnych dyskusji....
pomowienia tez sa karalne, generalnie. a zdanie na temat jakiej kolwiek sprawy na podstawie cudzego wywiadu ...wyrabia sobie tylko IDIOTA.
nie wiem jak tak wolno to moze ja napisze , ze kolega kolek to idiota bo ma glupie zdjecia a tego konika co ma na fotce to ja widzialam jak kijem okladal i w ogole jest potwor ... wiedzma jest glupia bo ma glupie zdjecia ...
Ludzie ja z autopsji znam przypadek ze ktos prawie stracil dzieci bo zostal pomowiony o rzeczy ktorych nie robil!!!
NIE WIEM, NIE OCENIAM, NIE OSADZAM, NIE UWAZAM ZEBY TO BYLO MIEJSCE NA TEGO TYPU DYSKUSJE, ABY KTOKOLWIEK MIAL PRAWO DO OCENY W TYM TEMACIE....
W zwiazku z wyksztalceniem, pozwole sobie zyczyc autorowi watku uspokojenia emocji i drobnej analizy postepowania..." metoda ala sciana w kiblu podstawowki "
Carla Roca daje temu i temu..... przez tekst przebija flustracja-dlaczego juz nie mi.