Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
jakoś brakuje mi tu wypowiedzi Carli , a nawet to cóż z tego ? To jest tylko i wyłącznie jej sprawa , moze ten temat rozwinał jej były .Dzieci maja wszak i ojca.
ktos napisał ,że różne rzeczy sie zdazaja w zyciu .
Ostatnio miałem zabawna sytuacje ,wybierałem obrazy do sprzedaży w sklepie i właściciel zastrzegł sobie by nie było na nich skapo ubranych pań ,ale nie miał nic przeciwko pop art z Che , który był notabene w skrócie mordercą.
ot i cała "moralnośc"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jak to kiedys ktos powiedzial ze moralnosc jest u niektorych jak ogon i istnieje jedynie w
formie szczatkowej.
Sprawy Carli sa jej prywatnymi sprawami i tutaj taka mala uwaga do kolka, niech nie wystawia
daleko idacych sadow jesli nie zna meritum sprawy.I tyle w temacie.
Zgłoś wpis
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
marek_ams napisał:
Jak to kiedys ktos powiedzial ze moralnosc jest u niektorych jak ogon i istnieje jedynie w
formie szczatkowej.
Sprawy Carli sa jej prywatnymi sprawami i tutaj taka mala uwaga do kolka, niech nie wystawia
daleko idacych sadow jesli nie zna meritum sprawy.I tyle w temacie.

ty to chyba zakochany jestes albo masz kompleks kolka bo jak tylko pojawia sie okazja to go zaczepiasz a potem masz pretensje ze ci odpowiada i go obrazasz. tak mnie koledzy podrywali jak mialam 12 lat
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kotku ja juz jestem za stary zeby wierzyc w milosc a kolek jak to kolek....niech mu sie wiedzie
czy obrazajace kogos jest zwrocenie uwagi zeby nie wyciagal zbyt daleko idacych wnioskow ???
sorki ale to chyba nie ja mam kompleksy
Zgłoś wpis
52 Posty
Arkadiusz W
(vadeer1)
Gaduła
Ktoś tu chyba pomylił fora i portal...Jak można oskarżać, opluwać kogoś takim sposobem. Toż tu się chyba komuś w główce poprzewracało. Jak Cię to boli justborn to weź złóż doniesienie do odpowiednich służb by się tym zajęły, a nie rozstrzygaj swoich prywatnych gierek za pośrednictwem tego portalu, który ma służyć ( bynajmniej moim zdaniem ) zabawie, wspólnemu poznawaniu się, a i przede wszystkim poznawaniu realiów bytu krajach beneluksu. Dziwię, się że taki temat w ogóle został zaakceptowany. Ktoś wcześniej napisał, że po to jest forum by wyrażać swoje opinie - OK - zgadzam się. Ale są gdzieś granice, i takowa w tym temacie została przekroczona.
No cóż, a najlepiej to po prostu nie zwracać uwagi i nie kontynuować wpisów, na tego typu aluzje.
Pozdrawiam....
Zgłoś wpis
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
vadeer1 napisał:
Ktoś tu chyba pomylił fora i portal...Jak można oskarżać, opluwać kogoś takim sposobem. Toż tu się chyba komuś w główce poprzewracało. Jak Cię to boli justborn to weź złóż doniesienie do odpowiednich służb by się tym zajęły, a nie rozstrzygaj swoich prywatnych gierek za pośrednictwem tego portalu, który ma służyć ( bynajmniej moim zdaniem ) zabawie, wspólnemu poznawaniu się, a i przede wszystkim poznawaniu realiów bytu krajach beneluksu. Dziwię, się że taki temat w ogóle został zaakceptowany. Ktoś wcześniej napisał, że po to jest forum by wyrażać swoje opinie - OK - zgadzam się. Ale są gdzieś granice, i takowa w tym temacie została przekroczona.
No cóż, a najlepiej to po prostu nie zwracać uwagi i nie kontynuować wpisów, na tego typu aluzje.
Pozdrawiam....

to co tu robisz?
Zgłoś wpis
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
marek_ams napisał:
kotku ja juz jestem za stary zeby wierzyc w milosc a kolek jak to kolek....niech mu sie wiedzie
czy obrazajace kogos jest zwrocenie uwagi zeby nie wyciagal zbyt daleko idacych wnioskow ???
sorki ale to chyba nie ja mam kompleksy

kotkowac to kotkuj swojej kici a mi chodzi o to ze na kazdym poscie na ktorym sie spotykacie to madrujesz sie ze nie masz ochoty z nim rozmawiac a jednak nie pominiesz ani jednej okazji aby "uprzykrzyc" sobie dyskuje . tak poza tym nie on jeden wyciagal wnioski ty jednak zauwazyles tylko kolka wiec sam rozumiesz teraz dlaczego uwazam ze chyba jednak masz ten kompleks
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no dobra niech ci bedzie tylko wyluzuj juz bo podniecasz sie tematem
jak nastoletnia panna w bialych kozaczkach
Zgłoś wpis
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
jesli na moje (i nie tylko moje) daleko wyciagniete wnioski potrafisz odpowiedziec tylko ublizajac mi i jesli myslisz ze zejde do twojego poziomu to jestes w bledzie ale to potwierdza moja teze masz kompleks

Odp.:rasizm 1 Miesiąc temu
potrzebowal codziennej, wieczorki dawki wejscia na forum i
poudawania twardziela Pewnie znow cos mu w zyciu nie
wyszlo i przeciez musi sie chlopak gdzies wykrzyczec

zgadnij kto to i jakie wnioski wyciagnelam dzisiaj
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
justborn napisał:
Jak można nazwać kogoś, kto wyrzekł się i zostawił czwórkę małych dzieci bez opieki i środków do życia? Dzieci płaczą i prawdopodobnie trafia do sierocińca a mamusia (carla roca) szmaci się z obcym facetem, którego zna +/- 3 tyg, użytkownikiem tej strony.

Dzieci płaczą... sorry za pytanie... w jakim wieku jest najmłodsze dziecko?
Zgłoś wpis

Bliżej nas