Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Izek78 napisał:
Marek,wydaje mi sie,ze niepotrzebnie wszystko bierzesz az tak powaznie....Jakbys zamiast unosic sie zloscia i urazona duma,potraktowal to z przymruzeniem oka nie bylo by tego calego masla maslanego....

Pani zazdroszczę nerwów chcesz tu kogoś naprawić...szlachetnie! Jednak z samcami tu jest ciężka sprawa, wiem z autopsji-sam jednego naprawiam od lat pieprzona syzyfowa praca
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To do Izka

Doktor ciezko jest potraktowac z przymruzeniem oka teksty typu "uwazaj zeby nic sie coreczce nie stalo" czy "uwazaj na bezpieczenstwo coreczki" Mnie jest ciezko wyprowadzic z rownowagi ale na pewne tematy jestem wrazliwy.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
doktor napisał:
marek_ams napisał:
Sluchaj doktor. Nie interesuje kim jest antczak i co robi. Powaga.
Jesli chodzi o korzenie konfliktu z kolkiem to wpadnij na watek rasizm
i zobaczysz jak odpowiedzial kolek na moja normalna wypowiedz nie
zawierajaca zadnych wulgaryzmow. Co do czarnego to nie bedzie
mnie gosciu straszyl ze cos moze stac sie mojej corce. Sorki, ale za
cos takiego jest "kulka w leb".
A tak na marginesie to ja tez jestem niesamowicie spokojnym czlowiekiem
tylko nie odpuszczam typom ktorzy wchodza na moj prywatny teren. PZDR

czarny groził Twojej córeczce? jesli tak to nie ładnie,dziecko niczemu nie jest tutaj winne.... w szoku jestem mam nadzieje ze to pomyłka jakas ,bo jesli nie to czarniutki troszke sie zagalopował

Ludzie,nikt nikomu realnie nie grozil.....no moze poza Antczakiem,Czarniutkim i Kolkiem i Markiem,ktorzy odgrazaja sie od dosc dawna...Co do domniemanej grozby coreczce Marka,to zla interpretacja slow...nic wiecej...nie sadze,pomijajac osobiste urazy miedzy Markiem i innymi,zeby ktos byl tu zdolny do zrobienia krzywdy dziecku i jeszcze w te prywatne rozgrywki mieszal niewinna dziewczynke....
Teraz mam nadzieje,ze sie nie myle...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
inyourface napisał:
Izek78 napisał:
Marek,wydaje mi sie,ze niepotrzebnie wszystko bierzesz az tak powaznie....Jakbys zamiast unosic sie zloscia i urazona duma,potraktowal to z przymruzeniem oka nie bylo by tego calego masla maslanego....

Pani zazdroszczę nerwów chcesz tu kogoś naprawić...szlachetnie! Jednak z samcami tu jest ciężka sprawa, wiem z autopsji-sam jednego naprawiam od lat pieprzona syzyfowa praca

Ja nie mam nerwow....Zadna syzyfowa praca....Bo ja tiu widze normalny dialog!!! a wiec sa efekty,wiec poprostu warto probowac...Nikogo nie naprawiam...sama zepsuty model jestem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Spox Izek nawet jesli "cos" to ta niewinna dziewczynka ma mnie I moze zaczniemy
jakis normalny watek bo te cale przepychanki z kolkiem czy czarnym wyzwalaja we mnie
zbyt wiele agresji a tego mi akurat dzis nie potrzeba
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nuda ....nuda.....nuda....nuda.....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
jakis normalny watek bo te cale przepychanki z kolkiem czy czarnym wyzwalaja we mnie

Ciesze sie ze mimo roznicy zdan i pogladow rozmawiamy normalnie,bez bluzgania i wyzywania....bo i po co??O mic wiecej mi nie chodzilo....o dialog cywilizowany!!!

Wymyslajcie temat....ja sie powoli zbieram na imprezke ...ewentualnie dolacze do dyskusji potem milego wieczoru i pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:

www.mojaniderlandia.pl/forum/view/dyskus...9/rasizm_12,396.html

sprawdz marek kto sprowokował wszą kłutnie
no poszperałem,Arek strzelił sobie tak do jaj-zobacz kto pierwszy go ocenił
i bez urazy marku
ja tylko w kwestii formalnej
Zgłoś wpis
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
a ja powiem tak jak marek czegos nie wie to wie lepiej
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Ciesze sie ze mimo roznicy zdan i pogladow rozmawiamy normalnie,bez bluzgania i wyzywania....bo i po co??O mic wiecej mi nie chodzilo....o dialog cywilizowany!!!

Wymyslajcie temat....ja sie powoli zbieram na imprezke ...ewentualnie dolacze do dyskusji potem milego wieczoru i pozdrawiam wszystkich

@Izek
Jak teraz z takim zapałem "Pani od polskiego" (przebacz ) balansujesz i ucywilizowujesz (źródło:google.com) rozmowę to strach się bać co będzie po kilku drinkach
Zgłoś wpis

Bliżej nas