Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Izek ja mam swoje zdanie ty masz swoje. Ja po prostu nie dam jechac po swojej
rodzinie i tyle. Ale ciesze sie ze chociaz ty prezentujesz tu klase i poziom za co
plus
Co do antczaka to rozumiem ze turniej ping ponga to fajna sprawa
i trzeba wracac
Doktorze jakos mi sie dziwnie odpowiada na zaczepki goscia ktory nawet nie ma
na tyle odwagi aby pokazac twarz na forum. Zreszta nawet gdyby teraz to zrobil
to byla by porazka bo juz zrobil z siebie to co zrobil. Wiesz takie kozaczenie na necie
to moze sobie uskuteczniac z nastolatkami.

Czarny taka mala uwaga. Szmaty to sobie kolego w rodzinie poszukaj OK.
Zgłoś wpis
52 Posty
Arkadiusz W
(vadeer1)
Gaduła
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To załóż sobie wątek związany z tym tematem .
nastolatka... heh.. no ok
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
rodzinie i tyle. Ale ciesze sie ze chociaz ty prezentujesz tu niesamowita klase za co
masz plusa
i trzeba wracac
to byla by porazka bo juz zrobil z siebie to co zrobil. Wiesz takie kozaczenie na necie

marek -wiesz co to kontrakt zobowiązujący???
powiem Ci tacy ludzie jak on objeci są kontraktem takim własnie,nie mogą nawet byle gdzie wstawiac zdjęc,to warunek promotora
siedze w tym to wiem....jego gęba kosztuje tyle ,co Twój pobyt poza polską od 1992-1994 nie wiem dokładnie...
poprostu płacą mu za wizerunek-jego zdjecie wykorzystane bez zgody promotora ,jest dowodem w speawie za którą Arek dostanie zajeb.....e odszkodowanko
i marek nie ładnie jeździc tak po ludziach,sam broniłes Carli
Arka tez nie poznałes a jak naubliżałeś
wróc do tamtego postu
nie on zaczoł przeciez
Zgłoś wpis
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
czasami jak czytam twoje posty marek to mam wrazenie, ze ty taki Stefek Burczymucha jestes
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
rodzinie i tyle. Ale ciesze sie ze chociaz ty prezentujesz tu niesamowita klase za co
masz plusa
i trzeba wracac

Jasne,ze mam swoje zdanie..i dzieki za uznanie Wyjasnij mi prosze jedna rzecz konkretnie...a mianowicie skoro oni(wiadomo o kogo chodzi) sa takim az marginesem za jakich ich uwazasz,to po cholere usilujesz udowodnic ze jestes lepszy i w ogole ...bo moim zdaniem nie jestes....Oczywiscie bez urazy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek ja nic nie staram sie udowodnic. Oczekuje jednak ze jesli ktos nie
zgadza sie z moim zdaniem potrafi podac kontrargumenty a nie od
razu czepiac sie rodziny, corki etc. etc.
To czy jestem lepszy czy nie nie mi oceniac, ale nie rozumiem dlaczego uwazasz
mnie za gorszego od kolka czy czarnego jesli nawet mnie nie znasz.

Doktor skasowali ten watek z antczakiem ale powiem ci ze troche sie mylisz co do tego kto
zaczal. Co do wykorzystywania zdiecia na forum to nie jest dla mnie do konca jasne dlaczego
nie mozna wstawic zdiecia na forum ale OK. Rozumiem ze promotor pozwala na wstawianie klipow
z YouTube Zastanawia mnie tylko fakt jak sobie policzyles ze geba antczaka jest warta
wiecej niz caly moj pobyl w NL. Ale OK niech ci bedzie. Rozumiem ze potrafisz wyczytac z
profilu kto co robi i jaki ma dochod joke I bez urazki

Udanego weekendu zycze Panstwu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Izek ja nic nie staram sie udowodnic. Oczekuje jednak ze jesli ktos nie
zgadza sie z moim zdaniem potrafi podac kontrargumenty a nie od
razu czepiac sie rodziny, corki etc. etc.
To czy jestem lepszy czy nie nie mi oceniac, ale nie rozumiem dlaczego uwazasz
mnie za gorszego od kolka czy czarnego jesli nawet mnie nie znasz.

Doktor skasowali ten watek z antczakiem ale powiem ci ze troche sie mylisz co do tego kto
zaczal. Co do tego wykorzystywania zdiecia na forum to nie jest dla mnie do konca jasne dlaczego
nie mozna wstawic zdiecia na forum ale OK. Rozumiem ze promotor pozwala na wstawianie klipow
z YouTube Zastanawia mnie tylko fakt jak sobie policzyles ze geba antczaka jest warta wiecej niz
caly moj pobyl w NL. Ale OK niech ci bedzie. Rozumiem ze potrafisz wyczytac z profilu kto co
robi i jaki ma dochod joke I bez urazki

Udanego weekendu zycze Panstwu

pffffffffff nie mam urazu, słuchaj ,najpierw jest gala,kamery ....pózniej na youtube,kazdy moze wstawić ,bo to gala!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marek,po twoich wszystkich wypowiedziach mozna odebrac wlasnie takie wrazenie,ze udowodnic chcesz cos za wszelka sile...Pytanie co?? A pomyslales kiedys ze zbyt powaznie podchodzisz do wypowiedzi i zaczynasz atakowac niepotrzebnie?? Zaryzykuje stwierdzenie,ze to moze wynikac z przewrazliwienia badz kompleksow....I nie zebym cie ocenila czy cos ...takie podsumowanie tego masla maslanego...

I nie uwazam Cie za gorszego od nikogo,bo jak sam powiedziales ..nie znam cie ....poza tym nie wrzucam ludzi do szufladek...Powiedzialam tylko ze nie jestes lepszy jesli chodzi o pokazywanie braku klasy m.in wyzwiska itp...bo oceniasz kogos a sam robisz to samo

I zaraz posypia sie gromy...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Spox Doktor. Jak gala to gala To nie zapomnij wstawic jakiegos clipu.

Acha Izek. Wyrazilas swoje zdanie na moj temat i jest OK. Ja tu nie wpadam
na forum aby cos udowadniac. Mialem nadzieje ze mozna z kims pogadac
na ciekawe tematy i poznac ciekawych ludzi. To wszystko.
Zgłoś wpis

Bliżej nas