Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Czytam i czytam i zastanawiam sie nad jednym....Marek,caly czas sie czepiasz ze Kolek i Czarny sie czepiaja ze ty sie czepiasz..to tak jak maslo maslane...A prawda jest taka,ze wcale nie jestes lepszy...Mowisz cos o klasie i inteligencji iitd,ale czytajac twoje wypowiedzi jakos nie widze ani twojej klasy ani inteligencji...Bez urazy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Czytam i czytam i zastanawiam sie nad jednym....Marek,caly czas sie czepiasz ze Kolek i Czarny sie czepiaja ze ty sie czepiasz..to tak jak maslo maslane...A prawda jest taka,ze wcale nie jestes lepszy...Mowisz cos o klasie i inteligencji iitd,ale czytajac twoje wypowiedzi jakos nie widze ani twojej klasy ani inteligencji...Bez urazy

Zgłoś wpis
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
"A co do moderatora to on chyba sam widzi kogo wypieprzyc. Na tej stronce
sa juz o ile sie nie myle setki ludzi a to ze ja mam problem z jakims czarnym czy kolkiem
czy jakas pannaanna ze o aga05 juz nie wspomne".

tez mu to pisalam to stwierdzil, ze ma ze mna problemy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
aga05 napisał:
A co do moderatora to on chyba sam widzi kogo wypieprzyc. Na tej stronce
sa juz o ile sie nie myle setki ludzi a to ze ja mam problem z jakims czarnym czy kolkiem
czy jakas pannaanna ze o aga05 juz nie wspomne.

tez mu to pisalam to stwierdzil, ze ma ze mna problemy

to chyba teraz powieksze to grono z problemami,ktorych nie mamy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
Izek78 napisał:

Izek też zmienił zdanie no tak sie składa ,że poczytałem wszystkie posty z waszym udziałem i śmiem stwierdzić że marek lubi pokozaczyć,tylko gdy dostał oferte zakozaczenia z Arkiem poprostu wymiękł e necie każdy może być kozakiem w realu inna sprawa a Arek to przecież rozrywa chętnych na strzepy....

marek_ams-bardzo dobrze że kolana Ci zagrały-Arek własnie wraca z turnieju w GB ,przesle wam linka jak wstawimy walke na youtube
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ech ta dzisiejsza młodzież
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
doktor napisał:
kolek napisał:
Izek78 napisał:

Izek też zmienił zdanie no tak sie składa ,że poczytałem wszystkie posty z waszym udziałem i śmiem stwierdzić że marek lubi pokozaczyć,tylko gdy dostał oferte zakozaczenia z Arkiem poprostu wymiękł e necie każdy może być kozakiem w realu inna sprawa a Arek to przecież rozrywa chętnych na strzepy....

marek_ams-bardzo dobrze że kolana Ci zagrały-Arek własnie wraca z turnieju w GB ,przesle wam linka jak wstawimy walke na youtube

Izek zdania nie zmienil tylko juz sie wkurzyl powtarzajaca sie historia i maslem maslanym...i cala reszta do bani
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
doktor napisał:
kolek napisał:
Izek78 napisał:

Izek zdania nie zmienil tylko juz sie wkurzyl powtarzajaca sie historia i maslem maslanym...i cala reszta do bani

pogratulować Izek
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie ma czego,Doktor....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

gdzie tylko chcesz
Zgłoś wpis

Bliżej nas