Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
i to mnie wlasnie poraza od dosc dlugiego czasu obserwuje ja szufladkujecie tutaj poszczegolne osoby, krytykujecie tak naprawde nic o nich nie wiedzac a jak pojawia sie powazny temat to w d...e mam czy to carla rosa, kasia czy madzia wypowiem sie i juz
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Wymiana opinii wymianą opinii, ale czy na prawdę ktokolwiek z Was myśli że krytykowanie na forum osoby którą znacie tylko z nicka wniesie cokolwiek do sprawy i przyczyni się jakkolwiek do naprawy (domniemanej) patologii jaka (podobno) dzieje się w tej rodzinie? Nie wydaje mi się. Wszyscy jesteśmy ludźmi i boli nas krzywda dzieci...ale tu one pomocy niestety nie otrzymają, "wirtualna" pomoc nijak się ma do ich realnych potrzeb. Polecę www.pajacyk.pl jako lepszą alternatywę dla spędzenia tych 5 minut na rozdrapywaniu posta jakiegoś prowokanta bez wyobraźni. Internet ma to do siebie, że dużo lepiej przyjmują się akcję "zgnojenia" kogoś, niż wspierania szczytnych inicjatyw.
Zgłoś wpis
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
inyourface napisał:
Wymiana opinii wymianą opinii, ale czy na prawdę ktokolwiek z Was myśli że krytykowanie na forum osoby którą znacie tylko z nicka wniesie cokolwiek do sprawy i przyczyni się jakkolwiek do naprawy (domniemanej) patologii jaka (podobno) dzieje się w tej rodzinie? Nie wydaje mi się. Wszyscy jesteśmy ludźmi i boli nas krzywda dzieci...ale tu one pomocy niestety nie otrzymają, "wirtualna" pomoc nijak się ma do ich realnych potrzeb. Polecę www.pajacyk.pl jako lepszą alternatywę dla spędzenia tych 5 minut na rozdrapywaniu posta jakiegoś prowokanta bez wyobraźni. Internet ma to do siebie, że dużo lepiej przyjmują się akcję "zgnojenia" kogoś, niż wspierania szczytnych inicjatyw.

czy www.pajacyk.pl to nie wirtualna pomoc
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
A poza tym jak to latwo kogos ocenic,zaszafludkowac,skrytykowac.....nawet nie znajac sytuacji a tym bardziej ludzi w nia uwiklanych.....Hiopkryzja na maksa...Ciekawe jakbyscie sie czuli jakby was kos tak obsmarowywal na forum,nawet nie majac pojecia jakimi ludzmi jestescie....
z calym szacunkiem pani izo
pani ma pojecie jakim sadze jakim jest czlowiekiem justborn
szybko pani zrobila z niego flustrata wyrzygujacego swoja zlosc na forum
dla mnie ma prawo byc sflustrowany moze sytuacja go przerasta i krzyczy o pomoc
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ostatnio tak strasznie przejeliscie sie losem dziecka kolezanki blondyny
proponuje trzymac dobra passe i teraz zajac sie dziecmi carli
jest ktos chetny ????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Panie Kolakowski... z calym szacunkiem....sa rzeczy o ktorych nie powinno sie mowic publicznie,chyba ze sie chce albo sprowokowac albo komus d...pe obrobic....Nie powiniem wyjezdzac na forum publicznym z prywatnymi problemami itd..A pan na jego miejscu by roztrzasal swoje frustracje na forum...??Nie opowiadam sie po niczyjej srtonie ani nikogo nie osadzam....sfrustrowany czy nie ...nie powinien swoich brudow wywlekac na publiczne forum.Nikogo nie zrobilam frustratem,wyrazilam tylko opinie ....

A tak na marginesie....to serdeczne zyczenia urodzinowe,panie Kolakowski
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
@Aga
czy www.pajacyk.pl to nie wirtualna pomoc?

Działa w Internecie, więc poniekąd tak. Oglądasz tam reklamy klikając na brzuszek...a reklamodawcy ten wirtualny gest honorują REALNYMI kwotami na posiłki dla dzieci.
Zgłoś wpis
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
to moze jak jakas sflustrowana matka poczyta sobie co ludzie mysla o porzucaniu dzieci to zastanowi sie dwa razy zanim zrobi cos czego nie powinna i w ten oto wirtualny sposob tez pomozemy jakiemus dziecku?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czegoś tutaj nie rozumiem-mianowicie osoby które mówią ,forum nie jest od tego, żeby coś tam,coś tam",,A ja sie pytam -po co w takim razie ,inne tematy tutaj sie porusza..Moim zdaniem niektóre osoby,tudzież osobniki-oceniające wpis na forum,nie powinny oceniać ,gdyż wielokrotnie widziałem tutaj tematy w których te same osoby oceniające,brały udział w istnych potyczkach.....Forum to też nie miejsce ,na prowadzenie bitew słownych...niejednokrotnie już osoby umoralniające w tym wątku-w innym nie miały oporów przed ocenianiem ,nawet jesli nie znały osoby,na którą naskakiwały...Proponuje zatem ,nie odnosić sie do wątka,który nas bulwersuje....

pozdrawiam wszystkich !!
Zgłoś wpis
5 Postów
just born
(justborn)
Początkujacy
Do sz.p. izek78,
zastanawia mnie dlaczego tak bardzo bulwersuje cie ten temat.
Czyżbyś maczała palce w opuszczeniu tych dzieci przez twoja przyjaciółkę?
Zgłoś wpis

Bliżej nas