Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
No i zastanowcie sie teraz kto sie kogo czepia
aga05 ja nie potrzebuje twoich pseudofilozoficznych
wynurzen dotyczacych kontaktu z natura. Energie mam
dobra

A ty Kolkowski jaki znow masz problem ??? Jesli nie
dociera do ciebie baranie ze nie powinienes oceniac
ludzi nie wiedzac o nich NIC to juz nic nie poradze.

Acha doktor jestem starym ateista a do tego apostata

i znow sie wypowiadasz na temat nie majac o nim pojecia

a co ty wiesz o mnie oceniajac mnie na barana
i jak to sie ma do tego co piszesz owieczko
to qrwa wolno kogos oceniac czy nie jak sie o nim nic nie wie
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
kolek wolno, tylko ze nei nam...

Love
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
rob co chcesz tylko nie placz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:
kolek wolno, tylko ze nei nam...

Love

no tak ! ja tez zwykly baran jestem
beeeeeee
Zgłoś wpis
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
a tak poza tym marek_ams ja ciebie nie oceniam, spisze teraz tylko moje spostrzezenia(mam do tego prawo), bo w koncu sie polapalam
to co piszesz(nie ty jako osoba, tylko twoje wpisy):jestes niekonsekwenty, zaprzeczasz sam sobie, jestes nieuprzejmy, wulgarny, przemawia przez ciebie hipokryzja i zaslepienie, wiara we wlasna nieomylnosc i chec ponizenia innych a sobie udowodnienia rzekomej wielkosci.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehehe zmiana wizerunku jest na tym portalu bardzo popularna Już nie na jednym forum widziałem ,ale to część naszej nieudolnej podświadomości

Ja tam wole być konsekwętnym w swoich wypowiedziach i przekonaniach

POZDRAWIAM WSZYSTKICH POLAKÓW
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
heheh... dokładnie... tak jest mereczek !!!!!!!!
taki jesteś. Potrafisz tylko zaprzeczyć i mowiac ze gówniarz jestem . hehe. I w chuj w to . zaraz bedziesz pierdolił , że zyskałem sobie sympatyków *( zamkniesz nas w jednej szufladce i każesz nam założyć odrebny wątek) ale zauważ, że jeden z pierwszych tutaj sie wysapałem do Ciebie. Ty sobie jeździłeś po swiecie z aparatem , a ja kurwa walczyłem z polską rzeczywistością . Pierdolisz, że jestem gówniarz ?? A widziałeś śmierć człowieka ??? sie lurwa pytam!!! Czy widziałeś krzyk człowieka ???
wiec skończ swoje wywodziki lalusiu i sie zamknij !!! spojrz - juz inni sie przekonują . Nikt nie wątpi w Twoje IQ, ale uważaj zeby ten dresiarz z piaskownicy jak mnie kiedyś nazwałeś ( zupełnie niewiadomo czemu, bo w dresach nie chodze ) zreszta.... zaraz powiesz ze Ci groże i poskarżysz sie moderatorowi i znowu dostane bana . a ja tylko informuje.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
czarniutki napisał:
taki jesteś. Potrafisz tylko zaprzeczyć i mowiac ze gówniarz jestem . hehe. I w chuj w to . zaraz bedziesz pierdolił , że zyskałem sobie sympatyków *( zamkniesz nas w jednej szufladce i każesz nam założyć odrebny wątek) ale zauważ, że jeden z pierwszych tutaj sie wysapałem do Ciebie. Ty sobie jeździłeś po swiecie z aparatem , a ja kurwa walczyłem z polską rzeczywistością . Pierdolisz, że jestem gówniarz ?? A widziałeś śmierć człowieka ??? sie lurwa pytam!!! Czy widziałeś krzyk człowieka ???
wiec skończ swoje wywodziki lalusiu i sie zamknij !!! spojrz - juz inni sie przekonują . Nikt nie wątpi w Twoje IQ, ale uważaj zeby ten dresiarz z piaskownicy jak mnie kiedyś nazwałeś ( zupełnie niewiadomo czemu, bo w dresach nie chodze ) zreszta.... zaraz powiesz ze Ci groże i poskarżysz sie moderatorowi i znowu dostane bana . a ja tylko informuje.

co ja czytam ??!!
marek ciebie ocenial zupelnie ciebie nie znajac ????????
pieprzony hipokryta !!!!

pozdrowionka dla ciebie Czarniutki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
czarniutki napisał:

Krzysiu dziecko drogie. G...no mnie obchodzi z czym ty musiales walczyc. Ja
nie przychodze tu na forum wyplakiwac sie jak to musialem walczyc.
To dobre dla dzieciakow, frustratow i bylych psow.
Nie ma sie czym w sumie chwalic Krzysiu ale kilka razy musialem strzelic do
czlowieka i co ??? Mam zlozyc aplikacjie do prezydenta o order???
A co do moderatora to on chyba sam widzi kogo wypieprzyc. Na tej stronce
sa juz o ile sie nie myle setki ludzi a to ze ja mam problem z jakims czarnym czy kolkiem
czy jakas pannaanna ze o aga05 juz nie wspomne. OK naliczylem 4 osoby i powiem
ci kolezko szczerze ze wasze komentarze lataja mi kolo pyty Ja mam tu
z kim pogadac. Po swiecie przyznam pojezdzilem ale za swoje Krzysiu, za swoje wiec
o co ci chodzi. Czy ktos ci broni ???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no oceniał
Zgłoś wpis

Bliżej nas