Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
(9386 niezalogowanych)

(BLONDYNKA)
Początkujacy
spacerki i takie tam to nie w tym watku
tu wycinamy
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:
- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?
- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.
- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?
- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!
Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała:
- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie?
- Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypierdalasz!

Zgłoś wpis

(BLONDYNKA)
Początkujacy

moja ulubiona minka
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
PENIS

Ja, niżej podpisany Penis, zwracam się o podniesienie wynagrodzenia z następujących powodów: - Wykonuję pracę fizyczną - Pracuję na odpowiedzialnym stanowisku - Przede wszystkim pracuję głową - Pracuję także w weekendy oraz święta państwowe - Pracuję w zanieczyszczonym środowisku - Nie otrzymuję wynagrodzeń za nadgodziny i pracę zmianową - Pracuję w zaciemnionych warunkach, o złej wentylacji - Pracuję w warunkach wysokich temperatur - Niebezpieczeństwo chorób zawodowych.
Penis

Odpowiedź z Działu Kadr: W nawiązaniu do poruszonych argumentów informujemy, że uważamy je za całkowicie bezzasadne, ponieważ: - Nie pracuje Pan w systemie 8-godzinnym - Ciągły Pana sen przerywają jedynie krótkie okresy twórczej pracy - Nie zawsze wykonuje Pan polecenia Kierownictwa - Nie przebywa Pan w wyznaczonych miejscu, ale ciągle je zmienia - Za często robi Pan przerwy w pracy - Nie wykazuje się Pan inicjatywą i chęcią działania, która jest wymuszana presją i stymulacją Kierownictwa - Zostawia Pan bałagan po zakończeniu zmiany - Zaniedbuje Pan zdrowie i wymogi BHP, np. nie zakładając odpowiedniej odzieży ochronnej - Unika Pan pracy jedna zmiana po drugiej - Czasami opuszcza Pan miejsce wyznaczone przed ustalonym czasem - I nade wszystko podejrzane jest to, że przychodzi Pan i wychodzi z pracy taszcząc dwa podejrzanie wyglądające worki.
Kierownik Działu
Zgłoś wpis

(BLONDYNKA)
Początkujacy
biedny penis

radzilabym zmienic zaklad pracy
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
BLONDYNKA napisał:
biedny penis

radzilabym zmienic zaklad pracy

mozna i tak
Zgłoś wpis

(BLONDYNKA)
Początkujacy
wycieli las i zrobili pinokia
Zgłoś wpis
1 Post
Janusz Zięba
(Janusz Z.)
Początkujacy
Ja jeżdżę na rolkach, choć przyznam szczerze, że miałem ostatnio dość długi zastój w tej materii Chętnie przyłączę się do nocnego rolowania/rolkowania po Amsterdamie - tym bardziej, że jeszcze jest trochę czasu na przygotowania do sezonu. Dziękuję za link!
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Ja nie jezdze ale moge sprobowac Na lyzwach sobie radze wiec chyba powinno sie udac
Zbierajcie ekipe a ja rozejrze sie za rolkami
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Postanowilem odswiezyc watek bo same nudy. Jak nie zaloba narodowa to wybory albo
przestepcy kradnacy fotki.

A 11 maja 2010 zmarl jeden z moich ulubionych aktorow i tak chcialem sobie
chociaz wkleic klip kiedy byl w pelni sil. A dzis chociaz jestem stary ateista wypije
kielicha za to zeby sie Maciejowi Kozlowskiemu dobrze dzialo w tym innym wymiarze.

Zgłoś wpis

Bliżej nas