Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Jacek Placek (6592 niezalogowanych)
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Moje zdanie jest takie niech kazdy robi co chce puki komus nie szkodzi! Kiedys bylam za ujawnianiem realnej tozsamosci i zdjec. Ale nk opanowala taka komera ze czuje sie jak na sprzedaz. Wchodze by pogadac z sasiadka z polski a widze na ekranie ogromny napis z moimi danymi "odzyskaj podatek w polsce" Jakim prawem? Moze to nie na temat ale rozumiem ze niektorzy nie chca udostepniac danych czy zdjec ich wybor.Swoja droga podawanie sie za kogos innego(modelke modela) uwazam za chore bo kradnie sie czyjas tozsamosc...Ludzie ktorzy probuja cos ciagle udawadniac zapomnieli po co te portale zostaly stworzone. Czy juz wszystko jest na sprzedaz a my musimy byc najpopularniejsi? Nie zrobmy z mojejniderlandii nk!!!! Troche zdrowego dystansu!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jakie naleśniki.Po prostu moje zdjęcia (na przykład) mam do oglądnięcia tylko dla znajomych.A pomyśleliście może,że ktoś chce tylko dowiedzieć się kilku rzeczy-na przykład transport do domu.A jeżeli chodzi o fikcyjne dane-to sprawa osobista i tak jak napisała Kika-podawanie się za bożyszcze-jest idiotyczne.
Zgłoś wpis

Bliżej nas