Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Jacek Placek (6597 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Niesamowite ile emocji w was stwarza zwykła rozmowa. Widzę, że tracicie nerwy i za obelgi się zabieracie. Ktoś tam wspomniał, że mam taki avatar bo w McDonald's pracuje, nawet jeśli by tak było to co? Byłabym już kimś gorszym dla ciebie, tak? Przyznam, że nie rozumiem większości twojego postu, skupiłeś się bardziej na docinaniu mi, niż na wniesieniu czegokolwiek do dyskusji.
Jeśli nie potrafisz rozmawiać z kanapka to w jakim celu zapraszasz lub przyjmujesz zaproszenia od kont fikcyjnych na naszej-klasie? A profilu na fotka.pl nie musisz mieć, bo ilość zdjęć zamieszczonych na naszej-klasie nadrabia za fotka.pl.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kim jesteśmy? Email

Jesteśmy grupą młodych ludzi, którzy przez doświadczenia na emigracji dowiedzieli się, jak ważny jest kontakt z rodakami.

Zastanawialiśmy się, co pomogłoby rozwiązać problemy, z jakimi borykamy się wszyscy podczas pobytu na obczyźnie i doszliśmy do wniosku, że tym, co najbardziej nam doskwiera, jest uczucie izolacji i oddalenia od bliskich nam osób. Wszyscy dążymy do tego, by poczuć się "tam" jak w domu, które to uczucie kreowane jest przez obecność grupy znajomych ludzi wokół nas.

W związku z tym postanowiliśmy stworzyć serwis społecznościowy, który pomógłby Polakom odnaleźć się, integrować i pomagać sobie nawzajem. Wiemy, że daleko do ideału nawet najbardziej zespolonym środowiskom polonijnym i nostalgia daje się wszystkim we znaki, ale chcielibyśmy stworzyć namiastkę Polski dla tych wszystkich ludzi, którym bliska jest ojczyzna oraz rodacy.

Z poważniem,
Rafał, Łukasz, Andrzej i Błażej

www.mojaniderlandia.pl/o_nas.html

nie wyczytałam nic o przymusowym ujawnianiu swojej tożsamości.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
rozumiem Pani alergie na "nasza-klase", lecz co ma piernik do wiatraka?
przeciez jestesmy na zupelnie innym portalu i chyba nie rozumie Pani idei tego przedsiewziecia, nikt chyba nie bedzie Pani wytykal palcami jesli zobaczy w internecie.
to jest takie male i plytkie prosze Pani
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Porównanie a raczej nawiązanie do naszej-klasy podałam jako przykład tego że wszyscy jesteśmy w jakimś stopniu podglądaczami, proszę czytać wszystkie posty, to się pan wtedy nie pogubi. A co do tego pana (nie pamiętam nick'a ) co tak mnie atakuje to mu w poprzednim poście udowodniłam na przykładzie naszej-klasy, że sam gada do kanapki skoro ma w znajomych konta fikcyjne.
Fakt faktem ja nie zmienię zdania i wy też nie, tylko że ja do obrażania się nie zniżę i proszę was żebyście tego w stosunku do mnie też nie robili.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Rafael24bxl napisał:
ludzie nie rozumieja Siko wiec morze trzeba dac sobie z tym spokuj albo zrobic glosowanie i zobaczymy ilu jest za ukrywaniem sie za kotara czy tez czerwona kurtyna bo to pewnie jeszcze ludziom pokomunistycznym zostalo a ilu bedzie za otwartoscia i szczeroscia i jawnym oko w oko nawiazywaniu kontaktow i znajomosci

Potrafisz mnie rozsmieszyc jesli juz nawet w temacie kanapki ty sie doszukujesz postkomunistycznych wartości,to już naprawde robi się błazenada!Demokracja i wolność daje nam ta możliwośc,ze mozemy wystapic tutaj jak tylko chccemy!i nie doszukuj sie w tym poscie działania izraelskich słuzb specjalnych!Z Królewskim Pozdrowiem-Ave Ja!
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
pani_puchatkowa
Bardzo dobra riposta

Nic dodac, nic ujac ;]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ciekaw jestem czy tez na ulicy zaslania Pani twaz "burka"
przeciez naraza Pani na szwank swoja prywatnosc?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
siko napisał:
ciekaw jestem czy tez na ulicy zaslania Pani twaz "burka"
przeciez naraza Pani na szwank swoja prywatnosc?

Nie wychodzę na ulice, bo się boję ludzi. To chciałeś usłyszeć?
Za wszelka cenę chcesz mnie ośmieszyć, ale powiem ci coś nie wychodzi ci to bo tylko ciebie to śmieszy. Jeśli nie rozumiesz co pisze, to pomyśl jeszcze raz, prześpij się i wtedy coś powiedz, bo widzę, że zupełnie mnie nie rozumiesz.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nic z tych rzeczy prosze Pani
Pani ma widocznie wiecej kompleksow niz mi sie wydaje
i dlatego broni Pani tak zaciecie swoich bezsensownych "racji"
czy nie prosciej wyjsc do ludzi zamiast sie ukrywac za kromeczka?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Znów obelga brawo...
A kto powiedział, że nie wychodzę do ludzi?
Według ciebie można rozmawiać z innymi użytkownikami tylko po dodaniu do galerii swojego zdjęcia? Mowie to co myślę w takim samym stopniu w jakim bym to robiła po ujawnieni mojego wizerunku.
Poza tym ja jestem to jajko a nie kromka
Zgłoś wpis

Bliżej nas