Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Jacek Placek (6597 niezalogowanych)

()
Początkujacy
A ja tam lubie kanapki...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
czytam i czytam i widzę że wymiana zdań nie ma końca heheh, chyba dobrze że każdy ma swój punkt widzenia dzięki temu świat jest bardziej kolorowy

chyba nikt nikogo nie przekona do swoich racji...to i może dobrze

pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Rafael24bxl napisał:
Chodzi mi o to ze nie potrafie rozmawiac z kims kto siedzi do mnie tylem A gdy juz taka sytuacja jest to robie cos innego jesli o kobiety chodzi Bez urazy kogokolwiek poprostu jestem szczery

Mozesz wyjasnic co robisz w tej sytuacji z kobietą?łapiesz za wlosy i uderzasz o stół czy od razu zabierasz sie do rzeczy?Mysle ze powinienes zaciągnąc kotare głupoty na swoje zdjecie,lub zamiescic avatar błazna w swoim profilu bo z takimi wypowiedziami staniesz sie błaznem tego forum...a co chciales powiedziec poprzez tego persa i hiene to chyba tylko ty sam jeden wiesz...Z królewskim pozdrowieniem-Ave Ja!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
idz do sklepu kup sobie kanapke ale zastanow sie najpierw czy zjesc czy pogadac z nia Wybor nalezy do Ciebie jak nie wiesz co zrobic to zadzwon do przyjaciela albo napisz do przyjaciulki Zemna nie draz tematu bo mi kanapki nie smakuja
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a co do krolow i blaznow i do Twojej prosby o zdjecie to moze tak Skopiuje Twoje jak skaczesz i hasasz bo sie swietnie nadaje a opis bedzie taki :Moj nowy blazen Pasuje Ci Ciekawe kiedy je teraz zmienisz A pozatym piszesz nie na temat Jak chcesz to dodaj nowy post albo antypost utworz dla mnie I mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie Ale przemilcze nie warto
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
dobre z tym persem hehehehe
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
psy koty krokodyle z kanapkami, persy i inne dziwadla
a fakt faktem ze kanapka to nie czlowiek
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ludzie nie rozumieja Siko wiec morze trzeba dac sobie z tym spokuj albo zrobic glosowanie i zobaczymy ilu jest za ukrywaniem sie za kotara czy tez czerwona kurtyna bo to pewnie jeszcze ludziom pokomunistycznym zostalo a ilu bedzie za otwartoscia i szczeroscia i jawnym oko w oko nawiazywaniu kontaktow i znajomosci
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
masz racje szkoda pradu na glupoty
ksiadz swoje a czart swoje
dla niektorych biale jest zielone a zielone jest czerwone
a swoja droga jesli ktos sie utozsamia z kromka chleba to jego broszka
Zgłoś wpis
8 Postów

()
Początkujacy
hmm, moje zdanie , jest takie, takie portale robia dla ludzi aby ludzie mogli sie widziec , a nie po to aby ogladać zdjecia ludzi filmu, czy zwierzat. Zastanawiam sie nad jednym, czy tacy ludzie nie maja co robic z czasem tylko pokazywac bzdetne zdjecia, które i tak nikomu nic nie dadzą. Hmmm, cel tej stronki - utrzymywanie kontaktów............... Czy ludzie sa tacy płytcy, czasem zdaje sobie sprawe że tak.
Zgłoś wpis

Bliżej nas