Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
Ja się pojawiłem w NL po tym jak byłem na spotkaniu z pracodawcą w moim rodzinnym mieście Poznań, poszedłem z ciekawości i się zakwalifikowałem , no i wtedy nie miałem wyjścia jak rzucić wszystko i jechać do nowej pracy, zaznaczę na bardzo dobrych warunkach w lipcu 2007 dostałem służbowe auto, mieszkanie i 1750 € netto miesięcznie tylko idiota by nie pojechał ,no i tak tu zostałem mimo iż ten kontrakt skończył się po dwóch latach
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
Ta kwote netto to wstawiles, zeby podniesc swoje niskie ego? ;]... Zalosne. Typowy Polaczek, nie mam w gaciach, to moze nadrobie banknotami
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
Sus ty do takiej wypłaty nie dojdziesz na pewną swoją inteligencją
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
Ja nie musze pracowac, przeciez mam bogatego Holendra zapomniales parobie?
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
żeby ci uzmysłowić Sus to taką wypłatę dostaje się nie np. za zrywanie ogórków tylko za serwisowanie metra w Rotterdamie, ale co będę opisywał ty pewnie nie wiesz nawet jak działa wyłącznik światła na ścianie
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
a co do paroba to mogę nawet nim zostać , bo ciężkiej pracy się nie boje w przeciwieństwie do ciebie ale kiedyś obudzisz się z tego pięknego snu Sus , tego możesz być pewna
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
A czy ja gdziekolwiek wykazalam jakiekolwiek zainteresowanie tym czym sie trudniles ? Niebardzo ;]
Co do zrywania ogorkow nie mam niestety doswiadzenia, nie orientuje sie tak dobrze jak Ty .

Co do wlacznika- znowu pudlo. Skonczylam profil mat-fiz-inf wiec jakies pojecie w tej dziedzinie mam ;]
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
Wyjechalem bo w Polsce nie widzialem przyszlosci dla moich dzieci
Sus i rod pol w rott... otworzcie nowy watek tylko dla was bo zal tego czytac kazdy temat potraficie spierd... (przepraszam)
pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
profil mat-fiz-inf a co to było studia, czy dwa lata technikum po LO pokazali wam może coś jeszcze po za klawiaturą komputera
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja przyjechałem tu napchac skarpete i tyle...Szybciej zrealizować postawione sobie cele,aby nie ryć jeszcze w wieku 65l...i tyle
PZDR
Zgłoś wpis

Bliżej nas