mi jest naprawde niesamowicie, ale to niesamowiecie przykro w zwiazku z zaistniala sytuacja, nieporozumieniami, paktem Hitler-Stalin, bez ZADNEGO pytania o zdanie cywilow - chociaz to oni zawsze cierpia najbardziej - patrz dzisiaj na Syrie
boszszszszeeeeee no !!!!!!
przeciez wszyscy wiedza jak wygladala ta przyjazn polsko-radziecka, rosja zawsze klamala!!!!!!!!!!!strzelali w tyl glowy naszym oficerom!!!!!!!
no. a jaki to jest watek bo sie juz zgubilam....
Adamm, ten kalendarz to mi wypelnili tez bez pytania o zgode, ja mam to w mojej XL pupie, ja przeciez nie bede sie wywiazywac z zadnych zobowiazan zawodowych
aaaaaaaa wlasnie przypomniala mi sie piosenka z dziecinstwa, troche wulgarna, ale Viooltje chyba wybaczy
"Niech mnie w dupe caluja ludzie ze wsi i z miasta
niech mnie w dupe caluja - tak im kaze i basta
Niech mnie w dupe caluja i liza mi jaja
ci co swietem nazwali dzien 1 maja"
Tak wiec nie ma mowy o vast contract
Widzisz Adamm, ja Ciebie chcialam juz poznac chyba od ponad pieciu lat, wiec jak Ty sie teraz pytasz czy mam czas w swojej agendzie to ja mdleje od razu - za duzo szczescia jak na jedna osobe
....tylko ze zyjemy w takich czasach, ze z jednej strony faszysci z drugiej moskale....no teraz to ja bym sie musiala naprawde niezle nagimnastykowac, zeby sie stad wyrwac.....ale wiesz, ze dla Ciebie wszystko
MIMO WSZYSTKO!!!!!!DZIZYS KUFA JA PIE*DOL**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!