siko zgadzam sie z Toba w 100%. Sa ludzie,ktorym nigdy nie dogodzisz i zawsze bedzie jakies ale. Powiem szczerze,ze Ja kocham Holandie za to jaka jest. Dla mnie samej daje duzo mozliwosci,bo bedac mama 3 letniego dziecka nie znajde w miare dobrze platnej pracy w Polsce i w takich godzinach jakie mi odpowiadaja,bo wiadomo w ciagu dnia musze zajac sie maluszkiem. Tu mam taka mozliwosc i za to jestem wdzieczna. Czasem jest tak ciezko,ze mam dosc i przychodzi ochota rzucic to wszytsko i siedziec w domu,ale przeciez za cos trzeba zyc...Poza tym pracujac juz drugi rok w loon widze jakie mam z tego korzysci,bo gdy sa swieta czy wolne niezalezne ode mnie mam placone, poza tym wakacyjne pieniadze, bonusy na swieta ,moj maz bedac ZZP nie ma tych przywilejow i prawde mowiac jak pracuje wiedzie Nam sie dobrze, ale jak sa wakacje czy swieta wtedy kasy juz nie ma, a podatek trzeba placic prawda?...trzeba sobie radzic w kazdej sytuacji i dziekowac za to,co sie ma.
Ps. na mieszkanie spoldzielcze czekalismy 3 tygodnie,pozniej po 2 latach je zamienilismy na wieksze...W PL. nie mielibysmy takiej mozliwosci.
Pozdrawiam cieplutko
Ps. na mieszkanie spoldzielcze czekalismy 3 tygodnie,pozniej po 2 latach je zamienilismy na wieksze...W PL. nie mielibysmy takiej mozliwosci.
Pozdrawiam cieplutko