Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Viooltje napisał: Hej Lulusia!
A Ciebie gdzie nosiło, latawcu?
Wiem, gdzie Cię nie nosiło. W rejonach Oliwera!Hej Cioteczko kochana !!!! a nioslo ,nioslo mnie, w pewne rejony i jak dobrze zgadlas nie w "te Oliwerowe " na szczescie na razie porzadkuje jeszcze swoje i odzywam. dziuboke dla was kochani
Adamm napisał: zagladam tu z pewna doza niepewnosci i obawy
bo.......mam ponad 180 cm wzrostu lomatko!!!! no to uwazaj na siebie Adamie !!!! jeszcze Cie za Laske kto wezmie !!!!!
Viooltje napisał: Adamm napisał: zagladam tu z pewna doza niepewnosci i obawy
bo.......mam ponad 180 cm wzrostu
Haha, Adaś! Umarłam, gdy wyobraziłam sobie Ciebie pełnego obaw i niepewności!
@ Loulou, porządkuj, porządkuj, bo tym razem Ci nie podaruję! Będziesz musiała znaleźć czas. A jak nie, to - ostrzegam! - my do Ciebie wpadniemy!
Ok dziewczyny, bez wysmiewania sie .....na wszelki wypadek zdjalem szpilki
Lou wpadaj czesciej, a co do brania za laske ....hmmmm, rozmiar i tak przeciez nie ma znaczenia
Adamm napisał: Viooltje napisał: Adamm napisał: zagladam tu z pewna doza niepewnosci i obawy
bo.......mam ponad 180 cm wzrostu
Haha, Adaś! Umarłam, gdy wyobraziłam sobie Ciebie pełnego obaw i niepewności!
@ Loulou, porządkuj, porządkuj, bo tym razem Ci nie podaruję! Będziesz musiała znaleźć czas. A jak nie, to - ostrzegam! - my do Ciebie wpadniemy!
Ok dziewczyny, bez wysmiewania sie .....na wszelki wypadek zdjalem szpilki
Lou wpadaj czesciej, a co do brania za laske ....hmmmm, rozmiar i tak przeciez nie ma znaczenia no tak Adas, nie ma znaczenia......no to czego ten Oliwer taki wymagajacy ??????
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.