Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
pannaanna666 napisał: ja mam gradowy humor, moge kogos powyzywac i sie temat odnowi!!! Kto wyskakuje na solo ???
Ja tam lubie jak sie cos dzieje! Ty troche to taka nierozgarnieta jestes ,ubierasz sie jak pajac zgrywasz wielka gwiazde na tym forum
Ten tez jest dobry: Przychodzi facet do baru i widzi fajną dziewczynę ale nie ośmielił się do niej podejść. Pije 1 setke. Pije 2 setke. Dziewczyna idzie do wc. Pije 3 setke. Dziewczyna wychodzi i siada przy stoliku. Pije 4 setke, podchodzi do niej i mówi -Czeeeeeeeeeść, srałaś??????
Tel. / WhatsApp +31 649 837 419 Przewóz do 4 osób + bagaże Przejazd z pkt. A do pkt. B 7 dni w tygodniu Zmiany adresu, kwatery, agencji, lokacji Przeprowadzki agencyjne
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.