Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
Andrave (24197 niezalogowanych)

(johen_luz)
Początkujacy
lubię czytać bystrych zwłaszcza tych bardzo bystrych ... demonie myśli
Zgłoś wpis

(Adamm)
Początkujacy
johen_luz napisał:
i tak w temacie Palikota, czasem słucham tych 3 ludków, oni teZ potrafia zagrać na wszystkim, ale im wychodzi...

Mysle, ze i trzech niebieskich facetow, grajacych na rurach i kublach na smieci (dla mnie genialni) oraz Palikot maja wiele wspolnego , nie wazne na czym sie gra i w jaki sposob, wazne jest aby przekazac pewna tresc i aby odbiorcy wiedzieli "co autor mial na mysli", dla mnie i jedni i drugi sa pozadnie pozytywnie rabnieci dlatego ich lubie.
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
ja tez lubie porzadnie pozytywnie rabnietych gosci....im bardziej rabnieci tym lepsi....a jeszcze lepiej pozytywnie rabnieci... ,pozdrowionka
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
johen_luz napisał:
lubię czytać bystrych zwłaszcza tych bardzo bystrych ... demonie myśli

To zacznij od "O dwoch takich co ukradli ksiezyc" Sadze ze i tak bedzie ambitna.
Zgłoś wpis
17 Postów
Bywalec
To jest przyklad co udaje sie temu panu doskonale zrobic to sklocic Nas .Pozdrawiam .
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
A ja sadze ze dyskusja nad sytuacja w Polsce jest potrzebna i nie ma sensu "strzelac fochow"
jak Jarek K. jesli posiadasz inne zdanie. Palikot rozpoczal pewna dyskusje na wiele drazliwych tematow
i nie ma w tym nic zlego. Nikt nie zamierza tu rowniez nikogo sklocic, ale dyskusja nad
miejscem kleru w Polsce jest konieczna. Watykan uznal nas dawno za swoja kolonie
i poprzez podpisanie konkordatu stalismy sie lennikiem tego panstwa, a to chyba nie jest
normalne.
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
marek_ams napisał:
A ja sadze ze dyskusja nad sytuacja w Polsce jest potrzebna i nie ma sensu "strzelac fochow"
jak Jarek K. jesli posiadasz inne zdanie. Palikot rozpoczal pewna dyskusje na wiele drazliwych tematow
i nie ma w tym nic zlego. Nikt nie zamierza tu rowniez nikogo sklocic, ale dyskusja nad
miejscem kleru w Polsce jest konieczna. Watykan uznal nas dawno za swoja kolonie
i poprzez podpisanie konkordatu stalismy sie lennikiem tego panstwa, a to chyba nie jest
normalne.

Zgadzam sie z tym w 100 %
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
mysle jak tak dalej pojdzie to jarek zostanie papierzem
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Po tym co ostatnio wyprawia raczej zostanie papiezem ale w Tworkach