Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Andrave (22653 niezalogowanych)

()
Początkujacy
lubię czytać bystrych zwłaszcza tych bardzo bystrych ... demonie myśli
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
johen_luz napisał:
i tak w temacie Palikota, czasem słucham tych 3 ludków, oni teZ potrafia zagrać na wszystkim, ale im wychodzi...

Mysle, ze i trzech niebieskich facetow, grajacych na rurach i kublach na smieci (dla mnie genialni) oraz Palikot maja wiele wspolnego , nie wazne na czym sie gra i w jaki sposob, wazne jest aby przekazac pewna tresc i aby odbiorcy wiedzieli "co autor mial na mysli", dla mnie i jedni i drugi sa pozadnie pozytywnie rabnieci dlatego ich lubie.
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
ja tez lubie porzadnie pozytywnie rabnietych gosci....im bardziej rabnieci tym lepsi....a jeszcze lepiej pozytywnie rabnieci... ,pozdrowionka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
johen_luz napisał:
lubię czytać bystrych zwłaszcza tych bardzo bystrych ... demonie myśli

To zacznij od "O dwoch takich co ukradli ksiezyc" Sadze ze i tak bedzie ambitna.
Zgłoś wpis
17 Postów
Bywalec
To jest przyklad co udaje sie temu panu doskonale zrobic to sklocic Nas .Pozdrawiam .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A ja sadze ze dyskusja nad sytuacja w Polsce jest potrzebna i nie ma sensu "strzelac fochow"
jak Jarek K. jesli posiadasz inne zdanie. Palikot rozpoczal pewna dyskusje na wiele drazliwych tematow
i nie ma w tym nic zlego. Nikt nie zamierza tu rowniez nikogo sklocic, ale dyskusja nad
miejscem kleru w Polsce jest konieczna. Watykan uznal nas dawno za swoja kolonie
i poprzez podpisanie konkordatu stalismy sie lennikiem tego panstwa, a to chyba nie jest
normalne.
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
marek_ams napisał:
A ja sadze ze dyskusja nad sytuacja w Polsce jest potrzebna i nie ma sensu "strzelac fochow"
jak Jarek K. jesli posiadasz inne zdanie. Palikot rozpoczal pewna dyskusje na wiele drazliwych tematow
i nie ma w tym nic zlego. Nikt nie zamierza tu rowniez nikogo sklocic, ale dyskusja nad
miejscem kleru w Polsce jest konieczna. Watykan uznal nas dawno za swoja kolonie
i poprzez podpisanie konkordatu stalismy sie lennikiem tego panstwa, a to chyba nie jest
normalne.

Zgadzam sie z tym w 100 %
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
mysle jak tak dalej pojdzie to jarek zostanie papierzem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Po tym co ostatnio wyprawia raczej zostanie papiezem ale w Tworkach