Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
Andrave (24202 niezalogowanych)
1988 Postów

(Viooltje)
Latający Holender
Marek, chyba jednak sie zapisze!
Zgłoś wpis

(Adamm)
Początkujacy
Oszolom? Zdecydowanie nie, jego wizje przyszlosci oraz zmiany, ktore chcialby wprowadzic sa logiczne i bardzo klarowne.
Zbawca? Zdecydowanie nie, nie odkryl przeciez niczego nowego , jego wizje przyszlosci i zmiany,ktore chcialby wprowadzic sa logiczne i bardzo klarowne, oraz obowiazuja w wielu normalnie funkcjonujacych panstwach np. w NL.
Tak wiec Palikot jak dla mnie jest najnormalniejszym w swiecie czlowiekiem , ktory wstal i glosno powiedzial co chcialby zmienic by moc zyc w normalnie funkcjonujacym, bogatym panstwie .....przesadzil????
Palikot musial sie pojawic, to poprostu naturalne zjawisko w nauce demokracji, tolerancji, wolnosci, ktore aktualnie przerabia Polska, dlatego jest wazny dla tego kraju, bo byc moze jest poczatkiem pewnego zmudnego i dlugiego procesu prowadzacego do normalnosci.
Palikot nike zostanie prezydentem, w erze kaczorow, ojcow-dyrektorow, obroncow krzyza i ogolnie w szponach kleru jest to niemozliwe, jezeli jednak tak by sie stalo .....to wracam do Polski
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
a dla mnie nic sie nie zmieni w tej polsce .postepuje wedlug zasady umiesz liczyc to licz na siebie.albo bardziej dosadnie po wojskowemu MASZ GLOWE I CHUJ TO KOMBINUJ;moze stracilem juz nadzieje ze w polsce cos sie zmieni wiec juz nie wierze w palikota lub innego ktory przyjdzie po nim .ale przyznaje ze z palikotem jest wesolo moze w szalestwie jest metoda
Zgłoś wpis
1988 Postów

(Viooltje)
Latający Holender
Adas, zostan z nami!
Ale mysle, ze gdyby tak bylo - na pewno mniej ludzi opuszczaloby kraj.

Zgłoś wpis

(johen_luz)
Początkujacy
no tak , byłoby lepiej :

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jak-omij...=1b04d&_ticrsn=5

zreszta googla ma kazdy, wpadki palikota i proszszsze sobie poogladac...
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Johen ty nigdy pewnie nie palnales glupoty...jesli chce sie kogos uderzyc to kamien zawsze sie znajdzie.
Pomysl zanim cos napiszesz.

Takich wpadek na necie na tony
Zgłoś wpis

(johen_luz)
Początkujacy
mysle, a to byl tylko przyklad jaki stosunek do placenia podatkow ma ten wasz nowy cudotwórca, troche zastanawiające jak odnowiciela Polski...
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
A kto jest twoim cudotworca? Jarek?
Zgłoś wpis

(johen_luz)
Początkujacy
marek, chłopie, nie mam ochoty na klapanie po próżnicy o polityce, ja nie mam cudotwórców , tym się może różnie od ciebie, nie dochodze co jakiś czas do wniosku ze NARESZCIE pojawił sie kolejny zbawca Polski, znowu, nareszcie , po raz kolejny , to zakrawa juz troche na nude, wiec jezeli zechcesz z kims pobrzeczec o polityce to nie ze mna, pozdrawiam
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
A czy ja nazwalem Palikota cudotworca??? Jesli nie masz ochoty na klapanie po proznicy o polityce
to co robisz w tym watku? PZDR
Zgłoś wpis

Bliżej nas