Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Maki markopolo1980 Antoni Kochanowski (8447 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Piszcie jak tam Kazik sie sprawowal?zadowoleni jestescie?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Koncert byl rewelacyjny..!!!!!
Super bylo Was poznac wszystkich...Mam nadzieje,ze do szybkiego ponownego zobaczenia...
A kto nie byl,niech zaluje
Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Napewno jest czego żałować, ale niestety pewne sytuacje są nie do przeskoczenia. Mimo wszystko cieszy to, że świetnie się bawiliście i z radością zapoznaliście. Zazdroszczę ale pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tornado,szkoda,ze nie bylo Cie z nami Ale mam nadzieje,ze bedzie jeszcze niejedna taka okazjaPozdrowionka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tyma razem już nie odpuszczę podejmę każde ryzyko. Zapewne wiesz o COWBOY PARTY organizowane przez wspaniałego Ivara a to zaledwie kilka godzin.
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
Ja tez zaluje ze mnie nie bylo ale coz sila wyzsza mnie zatrzymala
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ale miałaś przy sobie wspaniałego przyjaciela jakim jest Bazyl
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
MalutkaNiepokorna napisał:
Koncert byl rewelacyjny..!!!!!
Super bylo Was poznac wszystkich...Mam nadzieje,ze do szybkiego ponownego zobaczenia...
A kto nie byl,niech zaluje
Pozdrawiam

Zgadza sie!
Dziekuje Kazikowi. Byl jak zwykle, czyli super!
Dziekuje wszystkim, z ktorymi posiedzielismy przy piffku, ze byli. Zaje**ste towarzystwo i kazdy z osobna!
Mexa, dziekuje za Bazyla! (nie moge sie do Ciebie dodzwonic...) Gdyby nie Ty - zostalabym w domu!
A w ogole na priv powysylam info dot. nastepnej imprezy.
Tornado, byles z nami!

Dziubole wszystkim, ide sie dalej odgrypiac...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kult zagral swietnie, Kazik jak zwykle byl soba, specyficzny klimat klubu"Paard van Troje" spowodowala, ze atmosfera byla naprawde goraca, czego dowodem byly biustonosze, ktore ladowaly na scenie , ciekawostka moze okazac sie fakt , iz na scenie wyladowala rowniez jedna ....czarna skarpeta.
Milo bylo Was poznac , dzieki za wyborne i mile towarzystwo, do nastepnego.
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
TORNADO napisał:
Ale miałaś przy sobie wspaniałego przyjaciela jakim jest Bazyl
Jak nie jak tak a przy tym Bazyl zadbal o moją nadszarpniętą kondycje fizyczną, co my sie naspacerowaliśmy ,przeciągnełam go po całej okolicy i nawet mu sie chyba podobało
Zgłoś wpis

Bliżej nas