Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Koncert byl rewelacyjny..!!!!!
Super bylo Was poznac wszystkich...Mam nadzieje,ze do szybkiego ponownego zobaczenia...
A kto nie byl,niech zaluje
Pozdrawiam
Napewno jest czego żałować, ale niestety pewne sytuacje są nie do przeskoczenia. Mimo wszystko cieszy to, że świetnie się bawiliście i z radością zapoznaliście. Zazdroszczę ale pozdrawiam
MalutkaNiepokorna napisał: Koncert byl rewelacyjny..!!!!!
Super bylo Was poznac wszystkich...Mam nadzieje,ze do szybkiego ponownego zobaczenia...
A kto nie byl,niech zaluje
Pozdrawiam
Zgadza sie!
Dziekuje Kazikowi. Byl jak zwykle, czyli super!
Dziekuje wszystkim, z ktorymi posiedzielismy przy piffku, ze byli. Zaje**ste towarzystwo i kazdy z osobna!
Mexa, dziekuje za Bazyla! (nie moge sie do Ciebie dodzwonic...) Gdyby nie Ty - zostalabym w domu!
A w ogole na priv powysylam info dot. nastepnej imprezy.
Tornado, byles z nami!
Kult zagral swietnie, Kazik jak zwykle byl soba, specyficzny klimat klubu"Paard van Troje" spowodowala, ze atmosfera byla naprawde goraca, czego dowodem byly biustonosze, ktore ladowaly na scenie , ciekawostka moze okazac sie fakt , iz na scenie wyladowala rowniez jedna ....czarna skarpeta.
Milo bylo Was poznac , dzieki za wyborne i mile towarzystwo, do nastepnego.
TORNADO napisał: Ale miałaś przy sobie wspaniałego przyjaciela jakim jest Bazyl
Jak nie jak tak a przy tym Bazyl zadbal o moją nadszarpniętą kondycje fizyczną, co my sie naspacerowaliśmy ,przeciągnełam go po całej okolicy i nawet mu sie chyba podobało
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.