Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Violka mydlo i recznik bierze sie po to aby zdezynfekowac rece jesli sie g...no zlapie

Tak na marginesie to znalazlem dla kasicy na jej traumy zwiazane z Polakami na emigracji:

Warto rozmawiac jak to bylo w programie tfu pospieszalskiego
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Marek, moj sasiad jezdzil na ryby w garniturze...
Nocki, oczywiscie nocki!

A krzyz nadal stoi!

Znajomy mojego znajomego zaczal interesowac sie wedkarstwem niedlugo po tym jak sie ozenil i bardzo czesto chodzil na nocki a wczesniej chodzil do zaprzyjaznionego sklepu rybnego na zakupy swiezych rybek
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Marek, moj sasiad jezdzil na ryby w garniturze...
Nocki, oczywiscie nocki!

A krzyz nadal stoi!

ale jaja....znalazlem niedawno video na YT kolesia ktory uchodzil za obronce krzyza
i tak mniej wiecej przedstawia sie poziom ow "obroncow" z miodem w uszach i gilem pod
nosem

a tu Salaciak prywatnie w akcji

Komentarze pozostawie Wam bo dla mnie to i tak obciach ze
taka lajza mieszka w sumie niedaleko
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

Nie wiem czy smiac sie czy plakac....Brak slow.....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mialem podobne uczucia jak mi to braciak przeslal
to taki lokalny debil jak zreszta wiekszosc tych "obroncow"
zjechaly sie niedoroby z calej Polski bo maja "parcie na szklo",
a niestety mimo wielu prob nikt ich nie zauwaza
taka prawda niestety
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
bez komentarza serio
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
polscy talibowie
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Genialny rapper - New Age Folklor!
A Norbert - coz, New Age Moher!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiadomosci.onet.pl/2211026,11,smiertelny...bezdomnego,item.html

z tymi krzyzami o teraz trzeba uwazac, bo bywaja zabojcze

==========================================

PS: Taka mala uwaga do szmaciary zwanej "kasica69". Jesli jeszcze raz zobacze w moim
profilu jakies wulgarne uwagi dotyczace mojej matki polecisz stad na zbity pysk, a
swoje frustracje zwiazane z przekwitaniem lecz u specjalisty a nie na forum bo za kazdym razem kiedy
sie pojawiasz smierdzi jak nie przymierzajac z szamba. I nie pisz mi juz tych swoich nieskladnych
gramatycznie wypocin na priv o "waleniu w cyce" bo nawet bym cie kijem nie chcial dotknac
Kup se laska wibrator bo widze ze brak chlopa odbija sie na twojej i tak chorej psychice.
I wklej w koncu swoja prawdziwa fote do profilu a nie zaslaniasz sie ladniejsza niz sama jestes malpa
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
www.tvn24.pl/-1,1669832,0,1,szambo_bombe...arnym,wiadomosc.html

Tak sie zastanawiam czemu nie pozamykaja wszystkich "krzyzakow" za zaklocanie porzadku.
Zgłoś wpis

Bliżej nas