Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
mohery na Madagaskar
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Za goraco im tam bedzie w tych berecikach proponuje biedun polnocny,nikt tam nie bedzie im przeszkadzal

A tak powaznie,to linki kolezanki pokazuja tak naprawde "chrzescijanstwo" porzadnych katolikow w Polsce...PRZERAZAJACE!!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
za goraco
i wlasnie o to chodzi
moze jak im sie w bani pare razy zagotuje az zagwizdaja nosem zmienia
podejscie do tych ktorzy nie maja w dupie upamietnianie najbardziej
miernego prezydenta w historii RP.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Widze ze kolega wierzy w cuda......ja juz dawno przestalam sie ludzic....Ciekawe jeszcze co im ma pod tymi beretami w tych baniakach zagotowac......?????
Zgłoś wpis
39 Postów
Karolina W...
(Carolajna)
Bywalec
Dokładnie, ja dzisiaj też stwierdziłam, że ludzie którzy teraz pilnują krzyża powinni raczej zaangażować się w pomoc dla powodzian...ale przecież siedzieć pod Pałacem Prezydenckim na leżaczku i w słoneczku gdzie i poplotkować i pokazać się można w dodatku powiedzieć kilka słów dla mediów, może sąsiedzi usłyszą, zobaczą!to dopiero szał
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Eh...szkoda gadac....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a ja proponuje aby szlachetny (tfu) PIS (przeproscie i spierdalajcie) przeznaczyl zgodnie
z chrzescijanska zasada milosci blizniego i pomocy potrzebujacym pieniazki na planowany
pomnik miernoty Leszka na powodzian. Juz spodziewam sie odpowiedzi
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dobre,chyba bedziemy na taki gest dlugo czekac...predzej chyba ocean wyschnie
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Hahaha, (tfu!) PiS nie przeprosi, bo przewodzi mu zawziety i sfilcowany moher rodzaju meskiego... Ehmm?
No, dobra, jakiego rodzaju - niewazne, w kazdym razie jest to - i doslownie i w przenosni - czlowieczek maly.
Tacy nie przepraszaja.
Sni im sie spizowy monument, konczy sie na kaluzy wody (ktora zreszta z luboscia leja), jak po kazdym balwanku...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wyobrazacie sobie w tutejszej terazniejszoci ze katolicy bronia krzyza powiedzmy na Damie
postawionego przez bande zniewiescialych harcerzykow

agenci turystyczni powinni teraz zmienic baner promujacy Polskie - Jedz pod palac na krakowskie
sraczka ze smiechu gwarantowana i
Zgłoś wpis

Bliżej nas