Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
no Blondyn ty tylko co z tym privem hehehe a jak juz do tematu no jak facet przeleci kobitke to czemu nie na odwrót jak sie bawić jak to słyszałam ze bez zobowiązań to wcale sie nie dziwie że kobiety też bawią się a co eeee pozdrawiam
JAK chcecie się kłócić to załóżcie nowy temat bo całkowicie uciekliście od niego. chciałem poczytać jakie zdanie maja kobiety , ale tylko kilka odpowiedzi na dany temat, reszta bo przepychanki słowne
maciejgw napisał: JAK chcecie się kłócić to załóżcie nowy temat bo całkowicie uciekliście od niego. chciałem poczytać jakie zdanie maja kobiety , ale tylko kilka odpowiedzi na dany temat, reszta bo przepychanki słowne
one na tym forum to tylko zartowac potrafia oczywiscie z ukrytym przeslaniem hehehe tazke nie licz na to ze sie duzo tutaj dowiesz z kilku powodow o ktorych nie bede pisal bo zaraz bede jakims innym i motylek znowu przyleci i napisze cos z przeslaniem
Potrzebujesz przejazdu z punktu A do punktu B zapraszam do kontaktu.
Gwarantuje odbiór i punktualność.
Czyste i komfortowe auto kombi.
Cena do uzgodnienia, nie bój się zapytać.
tel/whatsApp +48 530 353 111
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.