Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Piotr Malach Adrian Kilian Marcin Rutkowski Fabian Krzyzanowski Łukasz Artur Wojciech Koszelnik lukasz1994 marchlewicz Patryk Zasada Pluszak Nowak Stary Z bawary Waldek1980 Jj Jj (28716 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Kolega po prostu źle zrozumiał moje przesłanie... bystry facet to on nie jest.
Ale teraz zastanawia mnie dlaczego tak sie unosi skoro nie ma o co?
Hmmmmmmmmm????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nic mnie nie zabolalo...ale reakcja z waszej strony byla natychmiastowa wiec kogo boli
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Każdą kobiete czeba szanoać mimo tego jaka jest
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
piotrek ale ja w ogóle nie pisze tego do ciebie!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja sie odezwe może kilkoma słowami.....Zamiast gadać-lepiej czynić...
I tyle w tym temacie.....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ale żartować też trzeba umieć...no a sam widzisz........!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Pani popularna Mordko, musialem trzy razy przeczytac aby zrozumiec co mialas na mysli.
Niewiem o jakie ponizanie tobie tutaj chodzi? Prosze czytaj ze zrozumieniem zdanie "bulke przez bibulke a ... " jest to okreslenie kobiety ktora udaje wielce pruderyjna a przy byle okazji robi rzeczy o ktorych wczesniej mowila ze sa one nieprzyzwoite.
Jakie ja mam niby towarzystwo pruderyjne??? No co ty, kazdy z moich dobrych znajomych jest w jakis sposob bezpruderyjny i kazdemu z tym dobrze. Przynajmniej na lozu smierci nie beda przelewac lez za to ze nie korzystali z zycia tylko sie prowadzili jak te moherowe berety ahahaha Moje towarzystwo jest ok, wszyscy wyluzowani tak jak ja
Aha to dziewczyna ma poukladane w glowie bo ma juz swoje lata no wybacz, znalem duzo starsze i nadal glupie jak but, co nie oznacza ze motylek jest tez tak bardzo glupia jak but ale jesli mi chce cos udowodnic swoimi komentarzami to tylko potwierdza ze ma jakies kompleksy. No niewiem moze ostatnio ktos jej dobrze ogrodka nie przekopal. Przepraszam za moje poczucie humoru i tak staralem sie zachowac powage
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jestem kobietą która zna swoją wartość i taką co zna takich facetów jak ty.
Czytaj ze zrozumieniem następnym razem bo mój komentarz bardzo dotkną twojej męskości skoro masz aż tyle do powiedzenia, nie umiesz się bawić a wypowiadasz się w takich tematach!?
To kto jest głupi my czy ty?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
najlepiej szybkim samolotem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
znam powiedzenie - SUKA NIE DA PIES NIE WEZMIE....ALE moze sa takie rasy jakies odwrotne- tzw. anomalia.
Zgłoś wpis

Bliżej nas