Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Do studni z przyjemnoscia...oby tylko byla tam zimna woda
Dzis sprawdzalem czy mozna usmazyc jajko na masce samochodu
i zgadnij Pozdrowka i nie chce mi sie juz wmawiac wielbladowi
ze nie jest wielbladem
Bozena otworzyla Puszke Pandory ,,,ale po jaka cholere ? BOZENA NIE GRZEBIE SIE W ŻELASTWIE ,BO SIE MOZNA POKALECZYC !!!!!
Ludzie obszczekujecie sie jak stado wscieklych psow !!!!
Ja JESTEM MADRZEJSZY a Ja PIekniejsza ,,, a ja ma to ,,a ja sro ,,, a ja ,,,a ja ,,,a ja,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OSRAŁO WAS
Hejka szukam kogoś uczciwego i normalnego do spotkań. Mam 20 lat i mieszkam w Dordrecht. Mogę dojechać w nl wszędzie. możliwy stały układ. Kontakt: whatsapp: +31 657 726 525
Pierwsza scena Blondyn uslyszal od mezotinta slowo"OK" i podksoczyl do gory z wielkiej radosci a pozniej latal bez wypicia Red Bulla taki byl szczesliwy uslyszawszy te slowo..Ale,ale cofnijmy troszke wątek jakie pytanie zadal Blondyn ze uslyszal taka odpowiedz od mezotinta po ktorej byl najszczesliwszym czlowiekiem na Ziemi...to w nastepnym odcinkuPssss podpowiem ze polecial wlasnie po pierscionek
Werdykt bedzie ogloszony na ZLOCIE MOJA NIDERLANDIA
ZAPRASZAMY
Wszystkich ,Modeli, Modelki ,Biznesmenow ,Sponsorow ,Aktorow ,Aktorki,, do odegrania swoich ROL ZYCIOWYCH (mozna udawac ,pod warunkiem ,ze jest sie dobrym UDAWACZEM !
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.