Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
rafalbeki (15135 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Mordka ......... A temu pod Tobą o co chodzi ? Pewnie pisać nie potrafi a pragnie oznajmić na forum , że jest szósty w kolejce do dentysty .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mariola101 napisał:
Mordka ......... A temu pod Tobą o co chodzi ? Pewnie pisać nie potrafi a pragnie oznajmić na forum , że jest szósty w kolejce do dentysty .

Ja sie tu smieje bo Ciebie chcialem zobaczyc w tym temacie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jako miejsce proponuje polska knajpe w Eindhoven "leenderweg Cafe" miejsce dobre spokojne , muza w porządku, dla chetnych mogę załatwić najnowszy mix "żono moja" hehehehe, albo inny rodzimy hit. albo np Guano Apes tak jak lubie, możne zrobić grilla, co do daty to nie wiem, ja tam jestem co weekend wiec poprostu przyjedzcie, hehczy to wymaga jakis wiekszych ceregieli, moze poprostu należałoby przestać klepać w klawiature a zaczac cos robic?proponuje 10 lub 11 wrzesnia
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mariolko niewiem może sie zjarał albo tych oparów se nawdychał hehehehe
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no tak , teraz już wiem, nie chodzi o to żeby sie spotkać tylko o to żeby o tym pogadać jakby to było miło gdybyśmy się spotkali, to takie fajne bo takie polskie, bawcie sie więc dalej ale beze mnie, pozdrawiam wszystkich teoretyków i fantastów.
z tym tematem jest jak z wodą . a raczej jak z przypowieścią o wodzie. człowiekowi któremu chciało się pić dano trzy rodzaje wody. zimną , letnia i gorąca. zimną wypił, gorącej nie ruszył, a letnią WYPLUŁ. ten temat jest dla mnie taką letnia wodą. więc...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mordka202 napisał:
Mariolko niewiem może sie zjarał albo tych oparów se nawdychał hehehehe

mordka nie mierz kogos swoja miara. Nie pale zielonego i towarzystwo w ktorym sie obracam rowniez odmawia tej uzywki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jak sprawdzilem od przeszlo 2 miesiecy ustalacie daty ,miejsca itd. spotkania. cos mi sie wydaje, ze szybciej dojdzie do inwazji marsjan lub zlotu czarownic niz do tego "zlotu Moja Niderlandia". odnosnie kilku postow powyzej. co sie tak wzdrygacie gdy pada haslo "trawa". wszyscy swieci. aureolki tylko doprawic-nikt pewnie trawki w nl nie probowal, ba nie dotykal nawet. nie badzcie tacy "swietojebliwi",bardzo prosze. kolega powyzej nazwal trawe-uzywka. bez jaj trawa to narkotyk. wg mnie papieros rowniez (nikotyna). niedlugo here ktos nazwie uzywka wracajac do tematu, proponuje jako date spotkania rok 2410 w millenium bitwy pod grunwaldem.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
znasz nazwe ulicy gdzie jest ta knajpa? mieszkam kolo Bredy, to w jakis weekend podjade zobaczyc jak bawia sie ludziska w Eindhoven.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
csg napisał:
jak sprawdzilem od przeszlo 2 miesiecy ustalacie daty ,miejsca itd. spotkania. cos mi sie wydaje, ze szybciej dojdzie do inwazji marsjan lub zlotu czarownic niz do tego "zlotu Moja Niderlandia". odnosnie kilku postow powyzej. co sie tak wzdrygacie gdy pada haslo "trawa". wszyscy swieci. aureolki tylko doprawic-nikt pewnie trawki w nl nie probowal, ba nie dotykal nawet. nie badzcie tacy "swietojebliwi",bardzo prosze. kolega powyzej nazwal trawe-uzywka. bez jaj trawa to narkotyk. wg mnie papieros rowniez (nikotyna). niedlugo here ktos nazwie uzywka wracajac do tematu, proponuje jako date spotkania rok 2410 w millenium bitwy pod grunwaldem.

to powiedz mi csg dlaczego w jezyku angielskim uzywa sie slowa drug lub drugs na papierosy, kawe i uwaga : marihuane ?? a jesli sie z tym nie zgadzasz to napisze "uzywki". Pozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jara SIe Jara Ci co jarają to niech palą ja im tego nie zabraniam Nie moje zdrowie
Zgłoś wpis

Bliżej nas