Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
rafalbeki (15135 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Tych co az tak nisko upadli musisz szukac w kregu Twoich "znajomych".
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Wiesz, Toppi, wcale nie tak dawno temu zyl sobie czlowiek o ksywce Kisiel. Nie zaden dres, ziom, itp, tylko madry, wyksztalcony i niepokorny gosc. Powiedzial kiedys (przeszlo to do historii):

"Gdyby dureń zrozumiał, że jest durniem, automatycznie przestałby być durniem. Z tego wniosek, że durnie rekrutują się jedynie spośród ludzi pewnych, że nie są durniami".

Mam nadzieje, ze kiedys zrozumiesz.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:
Niektorzy upadaja bardzo nisko, ale to nie jest problem , gdyz zawsze mozna probowac sie podniesc, problemem natomiast jest to, ze lezac na dnie mysla, iz stoja i to w dodatku na samym szczycie .
Napisanie tego nie sprawilo mi zadnego wysilku TOPPIE !!!!
Z radoscia stwierdzam, ze ciag dalszy z mojej strony nie nastapi.

No tak, Adas, bo choc to nie zawsze latwe, to jednak, jak mawial Schopenhauer: "Sztuka milczenia jest większa niż sztuka mówienia.".
Adas, babom trudniej!

Ale mi sie cytaty wlaczyly...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A ja mam nadzieje że nareszcie skączą sie te bezsensowne klutnie !! bo po co to komu ? chyba ze ktoś ma naprawde ucieche z tego i satysfakcje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dzien dobry wszystki.Czesto tu zagladam i czytam ,lecz malo pisze , a wlasciwie to w ogole,ale tym razem postanowilem sie odezwac.Po pierwsze to Mordka202 (tak sadze) zrozumiala wasze uwagi na temat pisania ,ale to jest jej styl i niech tak zostanie.Jedni nosza warkoczyki inni nie, a jeszccze inni nie maja wlosow i kazdy ma jakis swoj styl .Mordka 202 duze brawa za to ze chcesz tu poznawac ludzi ,nie zwracajac na ich pisownie,bledy itp.itd.
Po drugie to chyba co niektorzy pomylili forum.Tematem tego jest - Zlot MOJA NIDERLANDIA - opinie, miejsca, czas.
A po trzecie to pozdrawiam wszystkich i jak nawiecej probujcie sie spotykac, a mniej klocic.
i dla rozluznienia cos
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dzieki za zrozumienie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zagladalem tu jakis czas temu i tez bylem za spotkaniem ale od tamtego czasy nic sie tu nie zmienilo.
Wszystko jest nadal w tym samym punkcie.Czyli nawet nie na poczatku.
Szczerze zaloze sie ze i tak nie dojdzie do zadnego spotkania taka juz natura polakow
potrafia tylko gadac i nawzajem sie klucic oczywiscie sa tez wyjatki.
Chyba czas na zmiane tematu tego forum???
Z takim nastawieniem do spotkania szkoda wogole o nim mowic...
Przyjemnego klucenia sie i wytykania sobie bledow w pisowni mowieniu itd...
Pozdrawiam...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ciesze sie ze wkoncu inni sie interesuja i chca zmienic te forum na lepsze.
Przyszedl czas na zmiane ekipy, czyli odzywajcie sie czesciej, prosze zeby ta era madrali w czapach sie skonczyla.
Co do wspolnej imprezy w 's-Hertogenbosch jest wszystko mozliwe, dj dragon bedzie, lokum jest, wszyscy mile widziani w wyjatkiem tych ktorzy wiedza ze o nich chodzi. Tortow piec nie trzeba... bo to spotkanie dla mlodych.
Wpis potrzebny. Toppi
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
o brosze bardzo .Ja sie pisze tylko nie 28 .08 bo jest formula 1 w belgii i jade na ta impreze.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
TOPPI napisał:
Ciesze sie ze wkoncu inni sie interesuja i chca zmienic te forum na lepsze.
Przyszedl czas na zmiane ekipy, czyli odzywajcie sie czesciej, prosze zeby ta era madrali w czapach sie skonczyla.
Co do wspolnej imprezy w 's-Hertogenbosch jest wszystko mozliwe, dj dragon bedzie, lokum jest, wszyscy mile widziani w wyjatkiem tych ktorzy wiedza ze o nich chodzi. Tortow piec nie trzeba... bo to spotkanie dla mlodych.
Wpis potrzebny. Toppi

Madrala w czapie zyczy Toppi powodzenia.
Orson, byles wizjonerem!
I prorokiem, niestety...

Zgłoś wpis

Bliżej nas