Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
i najlepiej limuzyną ojca rydzzyka
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Photopress napisał:
Nie wiem dlaczego poruszany jest temat Jezusa na portalu takim jak MojaNiderlandia, jest do tego bardziej właściwy,"Nasz Dziennik", Niedzielne Słowo", Radio Maryja", "Telewizja Trwam" i temu podobne obłudne instytucje na czele z kościołem. (...) Tu na tym portalu wszyscy zainteresowani są druga osobą, na pewno nie religią. Ten temat powinieneś poruszać w swoim kółku różańcowym, a nie na forum publicznym na emigracji. Pozdrawiam

Photopress, temat zaczela niejaka Potworek. Jesli ludzie dyskutuja, to znaczy ze moga, chca i maja cos do powiedzenia. To jest forum dyskusyjne. Jasne, ze nie wszyscy sa zainteresowani religia, ale wlasnie o tym tez chca zameldowac.
Jakie wg Ciebie tematy powinno sie tu poruszac? Co interesuje Polaka na emigracji? Podejrzewam, ze dokladnie to samo co w kraju.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
vadeer1 napisał:
Hmmm, nie pamiętam czego dotyczyła dana informacja, ale przypomina mi się, iż ostatnio naukowcy byli zdumieni jakimś faktem, który poważnie teorię Darwina podważał ( niestety nie pamiętam co to było).

Vadeer, ladne masz mysli. A czy moglbys przypomniec sobie czego dotyczyla informacja o ktorej mowisz?
Po prostu jestem ciekawa.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ale temat na forum. robi sie forum religijne..... a ile watkow pobocznych tak nawiasem mowiac niektorzy glosza tu niezle herezje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Skoro Darwin sie pomylil, to wybieram wersje scientologow.....brzmi ciekawiej niz wersja o kobiecie powstalej z Adamowego zebra, a propos bogow i kobiet , bo troche lajkonikiem jestem w tej dziedzinie( jednych i drugie trudno zrozumiec) to czy bog moze byc ....kobieta?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm napisał:
Skoro Darwin sie pomylil, to wybieram wersje scientologow.....brzmi ciekawiej niz wersja o kobiecie powstalej z Adamowego zebra, a propos bogow i kobiet , bo troche lajkonikiem jestem w tej dziedzinie( jednych i drugie trudno zrozumiec) to czy bog moze byc ....kobieta?

Niektórzy Bogowie rodzili , więc może być ????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Na poczatku tego watku powinno byc info - Nie wchodz bez THC z krwiobiegu

Reasumujac

Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
Następnym etapem będzie pyskówka, czyli ustalanie co można a czego nie, kto co powiedział a co miał na myśli.
Itp. Nkie chcę się dowiadywać, że nalęzę do jakiegoś kólka różańcowego.
Pozdrawiam więc dyskutantów i życzę owocnych obrad.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jesli nie nalezysz do zadnego to chyba nie masz sie czym przejmowac.
I nie bedzie pyskowki poniewaz to nie jest forum dzialaczy PIS.
PZDR4@ll
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hej marek_ams , zajebisty kawalek (ten "czary mary" powyzej). zaraz piratuje. dziekowka.
Zgłoś wpis

Bliżej nas