Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Pomysł na prezent - Holandia

Czytali temat:
Art Art od86 (163 niezalogowanych)
156 Postów
od86
(od86)
Stary wyjadacz
Dziewczyny może mi coś doradzicie bo nie mam pomysłu..
Koleżanka z pracy zaprosiła mnie z mężem na 40 urodziny, ale wyjazdowe dosyć daleko od domu. Mamy małe dziecko dlatego podjęliśmy decyzję że nie jedziemy. Zaprosiła więc nas do siebie w innym terminie na grila. Czy macie pomysł jaki prezent mogłabym dać? Nie chce dawać żadnego bonu bo z nimi różnie bywa- czasem się wykorzysta a czasem nie… kosmetyki ma dobrej jakości i pod dostatkiem bo siostra pracuje w Sephorze. Z biżuterią wiadomo - kwestia gustu.. kompletnie nie mam więcej pomysłów. Budżet ok. 200 zł
Zgłoś wpis
173 Posty
Natalia Verka
(Netke)
Stary wyjadacz
Czasami są bonu nie do konkretnego sklepu a np realizowane w wielu sklepach w galeriach handlowych, wtedy sama by mogła wybrać na co chce przeznaczyć tą kwotę. Myślę że to całkiem spoko opcja

Jeśli jednak pomysł z bonem odpada, polecam zajrzeć sobie na stronę z ceramiką z Bolesławca
andyceramika.pl/kubki

Można znaleźć tutaj ręcznie malowana ceramikę, która powstaje w polskich pracowniach.
Zgłoś wpis

Bliżej nas