witam was kochani Nazywam się Adela, mam 28 la ti jestem z słowacji. odrazu przepraszam więc wszystkich tych, którzy czytali mój profil i w miejscu miasto polskie czy jakoś tak się tam wpisywało znależli słowacja trnava. no bo rzeczywiście jestem ze słowacji a człowiek, który robił tę stronkę www niepomyślał i o tych, którzy niesą ani polakami ani niemieszkają czy niepracują w Holandii, ale są tym krajem zachwiceni tak jak naprzykład ja. No a skoro już mowa o mojim ulubionym słówku, to mimo że niewiem j.holenderskiego mogę z całą pewnością powiedzieć, że mojim bardzo ulubionym słowem to jest słowo kermis i to teś ze względu na moje hobby którym są właśnie karuzele no i poprzez nie zaczełam się interesować teś Holandją. na początku ten kraj to interesował mnie głównie pod względem karuzel jednak czytałam coraz to więcej artikuły, rozmawiałam z coraz to większą ilością ludzi, którzy tam mieszkają lub pracują i okazuje się że Holandia nie przyciąga mnie już tylko karuzelami ale także tym, jak się tam żyje. A wracając do mojego hobby to nawet jeżli niewidzę i to od urodzenia to to mi nie przeszkadza w tym, że by się na karuzelach świetnie bawić. i tu znowu jesteśmy przy Holandii, bo unas na słowacji jak się użyje słówek Holenderskie karuzele to mówi się o takich, na które niewsiada już bylekto. eeeh koncze już bo być może was już zanudzam a piszę i piszę więc koncze powoli a jak ktoś będzie miał ochotę popisać to w mojim profile jest nr ggg to zapraszam. papa adela ze słowacji
14 Lat, 11 Miesięcy temu