Blondyn napisał:
No wlasnie ciekawe czy sa
To idzie w obie strony , kobiety dokładnie tak samo mogą sobie zadawać pytanie odnośnie facetów
marek_ams napisał:
haps67 napisał:
Ciekawy jestem czy sa tu normalne jeszcze kobiety ktore chca zapoznac facta na stale a nie tylko nbijac sobie konto znajomymi to tak jak nk
Byly, sa i zawsze beda ale nie sadze ze poleca na holenderska dziewczynke z koszykiem
Nic personalnego oczywiscie, ale takie poznawanie w virtualu jest nieco do bani bo to troche
jak z kotem w worku
Tu się nie zgodzę z tym porównaniem, w realu jest dokładnie tak samo z tym kotem w worku , czasem poznajesz człowieka i wydaje się że go znasz a potem wychodzi szydło z worka
,dlaczego z góry wychodzić z założenia że w wirtualu nie może wydarzyć się coś wielkiego realnego? wszystko zależy od tego kto kogo spotka i w jakim stopniu chce kontynuować znajomość a przede wszystkim czego od początku oczekujemy zakładając konto , bo kto powiedział że tu musi być wszystko na poważnie
Są tu różni ludzie ile jednostek tyle oczekiwań
Blondyn napisał:
Tak wiec...Normalne kobiety pisac czy jestescie!! Co by nie znaczylo slowo"normalne"ale pisac
Dla każdego normalność oznacza co innego
ja Jestem normalna , ale czy czekoś szukam ? raczej nie , to tylko ciekawość , lubię czasem poprzebywać w wirtualnym świecie, patrzeć co się dzieje u innych