Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Zbigniew K. D.J. 85 Tij Moja (29551 niezalogowanych)

()
Początkujacy
A całą reszte raz jeszcze przepraszam,nie rozumiem tylko pretęsji-nawet mój kolega mógł jechać moim busem ,o czym rozmawiałem z hacittą....nie wiedzieć czemu ona nie chce żeby on pojechał !! wiec już zupełnie niczego nie rozumiem??mało tego napisałem do niej prywatną wiadomośc z prośbą o wyjasnienia-nie chciała odpowiedzieć.....ale to juz nawet nie tak ważna kwestia,ponieważ jestem przekonany że znajdzie sie drugie auto,zresztą blondyn sam stwierdził ""poradzimy sobie""

A Ty muszkieterku ,poczytaj dokładnie nastepnym razem ,zanim ten Twój nadęty łeb zechce sie wyrazić,niech troszke pomyśli!!!!!!!!!!!!!
JEŚLI CHCESZ W KOŃCU POZNAĆ JAKICHŚ LUDZI ,TO MOŻE SAM SIE Z NIMI ZABIERZ...nie będe tolerował wypowiedzi muminka ,anonimka!!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ADAMM!!!!!!!!

Już wiem dlaczego się zbulwersowałeś Warszawska inteligencjo!!!!!!!!!! jak zauważyłes na moim profilku jestem z miasta z PL,którego możesz nienawidzić Tym bardziej nie powinieneś sie wypowiadać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Taaaaaaaa kolego kibicem LECHA POZNAŃ JESTEM,jestem z tego dumny!!!!!!!! legionisto błyskotliwością nie grzeszący
ps...jesli chcesz mi coś powiedzieć ,podyskutować -błysnąć może załuż nowy wątek ,bo dzieki Twojej wypowiedzi zrobił sie tutaj mały syfiliz-a było naprawde miło!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
doktor.. zapraszam na priv jezeli masz cos sensownego do powiedzenia
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm napisał:
doktor.. zapraszam na priv jezeli masz cos sensownego do powiedzenianie rozumiem po co woguler ta klotnia przeciez to i tak niczego nie zmieni....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm napisał:
doktor.. zapraszam na priv jezeli masz cos sensownego do powiedzenia

Wejdź cwaniaczku na chat-daj znać że jesteś,i tam na prv....wylejesz swoje smutki ok??a coś sensownego to ja mam zawsze do pwiedzenia i nie wyrywam słów z kontekstu !!!!
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
Właśnie niczego nie zmienimy po za listą uczestników:

Blondyn,hacitta,malwina850p(plus dwie koleżanki),Ród,Gal = 7 osób

osoby z spoza forum = 7 osób

Razem 14 osób wiec wystarczy mój bus i jedna normalna osobówka (auto osobowe nadal poszukiwane w śród uczestników, chętni mile widziani)

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
Jeśli jednak ktoś z uczestników ma możliwość użyczenia busa to posiadam więcej ochotników na wyjazd w rezerwie jak by co.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ród Polaków w Rotterdam napisał:
Jeśli jednak ktoś z uczestników ma możliwość użyczenia busa to posiadam więcej ochotników na wyjazd w rezerwie jak by co.

Chris ! sorry raz jeszcze.....i za zasmiecanie postu też...zostałem sprowokowany.....
ps..dałem koledze Twój nr..tel-tez ma busa może pojedzie....chyba że znajdziesz tutaj kogos- sam,wtedy mu odmówisz...
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
doktor nie mogę gdybać i obiecywać ludziom , jeśli Twój kolega pojedzie to fajnie , ale myślę iż w ramach rekompensaty powinieneś sam z nim pogadać i dać mi odpowiedz co on postanowił, nie zwalaj odpowiedzialności na innych doktor , sorry jak Cie uraziłem , nie jest moim celem robienie sobie wrogów
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ród Polaków w Rotterdam napisał:
doktor nie mogę gdybać i obiecywać ludziom , jeśli Twój kolega pojedzie to fajnie , ale myślę iż w ramach rekompensaty powinieneś sam z nim pogadać i dać mi odpowiedz co on postanowił, nie zwalaj odpowiedzialności na innych doktor , sorry jak Cie uraziłem , nie jest moim celem robienie sobie wrogów

wracam jutro z Irlandii wieczorem,Chris już byłoby załatwione ,hacitta poprostu nie chciała zeby Arek jechał,nie mam pojecia dlaczego???????nie wiem czy ona go zna ,on jej nie -chociaż kojaży ją -z kąd nie wiem!wogóle nie wiem o co jej chodziło ......pisałem ,pytałem ona nic.....ale blondas też ma osobówke coś mi napomniał,nie jestem pewien..
Zgłoś wpis

Bliżej nas