Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Zbigniew K. D.J. 85 Tij Moja (29583 niezalogowanych)
750 Postów
Latający Holender
Egzotyczne czyli co z cieplych krajow kobietki hehe???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
stare kolezanki od tria
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Aaaaaaa ok bo juz myslalem ze jakies mulatki bedą Ok ja uciekam wiec kolorowych zycze paaaaaaaa
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ja tez spadam,dobranoc i do jutra
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
acha no to jak uciekacie to narazki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hej,
z tej stony szpieg z krainy deszczowcow sledze tak sobie co piszecie o tym wypadzie i mnie zaciekawiliscie a ze leniwa jestem i nie chce mi sie sledzic 25 stron forum wiec mozecie mi napisac jaki jest obecny plan Waszej wycieczki do Parisa? thx
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Witamtak w skrocie obecny plan to wyjazd 6 marca do 7..Koszt z noclegiem ok.70 euro+co tam wezmiesz na swoje wydatkiA ogolnie jest jeden plan dobra zabawaPozdrawiam bardzo serdecznie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehe 70 euro??? wow...niezla kwota koelzanka znalala noclegi za 16 euro bo tak ogolnie to mam plany sie wybranai do Paryza ale myslalam bardziej o thalisie no ale skoro sie wybieracie... to sie zastanawialam... czemu 6 wyjezdzacie nie lepiej w pt jakos wieczorkiem?? wiecej czasu ma sie w Paryzu a tam jest co robic mozecie mi wierzyc pewnie juz wiecie ale z tego co pamietam to Luwr w kazda pierwsza sobote miesiaca jest za free wiec przejscie przez Luwr to juz pol dnia napiszcie co chcecie tam robic czy to samowolka ??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
niektorzy pracuja w piatek nawet do 22...dlatego wyjazd w sobote,a planow nie ukladamy-spontan bedzie i o to chyba chodzi
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
własnie spontan i kokojumbo
Zgłoś wpis

Bliżej nas