Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

pilnie potrzebna pomoc. - Holandia

()
Początkujacy
Witam, mieszkam w miejscowosci noordwijkerhout, w przeciagu ostatniego tygodnia ktos podlozyl ogien pod dwa polskie samochody, do mojego tez sie dobierali, ale na szczescie cos sie nie powiodlo, wyrwali przewod paliwa z pompy co z powodowalo ze cala pompa (plastikowa czest do ktorej przymocowane sa przewody) zostala rozwalona, przeprowadzamy sie za tydzien co daje mi nei wiele czasu na dzialanie, potrzebuje tej wierzchniej czesci, lub calej pompy obojetne byle bym mogl to podmienic, pompa dziala, wiec nie potrzebuje drugiej sprawnej. Moj pojazd to fiat bravo 1.6 2000r, jesli ktokolwiek posiada jakies informacje, numery do kogos kto moze mi pomoc, bardzo prosze o kontakt. jesli trzeba to na prywatna wiadomosc moge przeslac swoj numer telefonu. z Gory dziekuje za wszelkie informacje

pozdrawiam

Radek
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Heja Radziq
Niestety nie jestem w stanie ci tak dokladnie pomoc ale moge ci dac strone internetowa
kopen.marktplaats.nl/search.php?g=2600&a...ldoorn&distance=

Zastanawia mnie tylko czy zglosiles wszytko na Policje no i na www.polonia.pl
moze juz czytales ale tu masz na wszelki wypadek link od tego
www.mojaniderlandia.pl/forum/view/50/dys...akow_w_holandii.html

powodzenia
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
No właśnie, to jest to, o czym mówię od dwóch tygodni. Przecież to trzeba zgłaszać!
Radziq, zadzwoń do mnie, wysyłam ci numer na pr. Sprawdź w wiadomościach.
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Nie obraź sie Radzik ale z checia nazwałbym Cie kretynem.....
Szukasz kawałka pompy zamiast zgłosic fakt włamania na policji!?Gdzie sam jak napisałes były juz przypadki spalenia naszych aut.......Kawałek pompy zamówisz u pierwszego lepszego mechanika tudzież w napotkanym w centrum sklepie z cząściasmi samochodowymi-google Twym przyjacielem
Byłem tydzień temu w Noordwijku u znajomej,widziałem/przejeżdżałem obok domu gdzie po wjeździe naszych rodaków zgineły dwie osoby
Nie dziwne ze tam sie zacznie dym po akcji i wpisach na stronie dupka Wildersa.....Człowieku,masz atuty w ręku,zgłos to na policji-nagłosnij sprawe;użyj słowa dyskryminacja,strach...niech coś się zacznie dziać.Nie siedźcie wygodnie w fotelach qrwa...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Bziq,a skad wiesz ,ze nie zostalo to zgloszone na policji????Bo tego nikt nie napisal?? Dzizas!!!!
I teraz mam nadzieje,ze autor tematu wykazal sie rozsadkiem i zglosil to zdarzenie na policji...Juz nawet nie mowie o dyskryminacji,ale zwyklym przestepstwie...
Zgłoś wpis
37 Postów
To tylko Ona
(M^K)
Bywalec
A gdzie parkujesz ??Jesli pod Digrosem to juz Ci poweim, że ''mafia'' tam dziala./
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja tego faktu na policje nie zglaszalem, uwazam ze jest mi to nei potrzebne, z tego co wiem zglosily osoby ktorych auta sie spalily. Masz racje szukam wszedzie gdzie moze cos byc, moze znajomi cos znajda, a posta napisalem bo chcialem tez tu zapytac, bo czasu mam naprawde niewiele, a z pracy wracam o 17 gdzie juz ciezko cos zalatwic, wiec zalezy mi na czasie, i jednoczesnie chcialem powiedizec na forum ze cos takiego sie stalo. I tak jak pisalem wczesniej, nic nie zglaszalem, ciesze sie tym ze mojego nei udalo im sie spalić.

pozdrawiam

p.s nie wiem gdzie jest digros, nie znam okolicy, ferelny parking jest powyzej rekreatie park.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No to popisales sie ...nic jak przyznac Bziqowi racje...kretyn....A proby wlamania np do mieszkania tez nie zglosisz?? Czy np. proby gwaltu powiedzmy dziewczyny,zony badz siostry tez nie ??Poprostu brawo......

Bziq,sorka....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie bede wdawal sie w dyskusje, przemysle to jeszcze.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
MalutkaNiepokorna napisał:
(...) proby wlamania np do mieszkania tez nie zglosisz?? Czy np. proby gwaltu powiedzmy dziewczyny,zony badz siostry tez nie ??(...)

Jeżuuu, ale poleciałaś Mała! Kurna, aż mi się sierść na głowie zjeżyła!

Ostro, ale bardzo obrazowo Bo tak jest.

Bziqś, Twoje: "Człowieku,masz atuty w ręku,zgłos to na policji-nagłosnij sprawe;użyj słowa dyskryminacja,strach...niech coś się zacznie dziać.Nie siedźcie wygodnie w fotelach qrwa..."
też trzeba powtarzać jak mantrę. I uczyć się jej na pamięć

Ej! Śpiochy!... Hallo!... Pobudka!... Zacznijmy widzieć i słyszeć świat wokół nas?. A.u.b...

Kurna, niechże ludzie zrozumieją wreszcie, że są PEŁNOPRAWNYMI obywatelami Unii, ze wszystkimi uprawnieniami, ale również MORALNYMI NORMAMI.
Nie zapominajmy, kim jesteśmy, proszę.

Wszyscy aktywni na forum próbują - każdy na swój sposób - nam to przypomnieć.
Chwała Wam za to, kochani!
Zgłoś wpis

Bliżej nas