Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Może Kolega by się odważył
Gwarantuje,ze ja raczej nie bywam w takich miejscach .
Zgłoś wpis
107 Postów
Easy Rider
(Hells Angel)
Stary wyjadacz
Schat_je napisał:
Może Kolega by się odważył
Gwarantuje,ze ja raczej nie bywam w takich miejscach .

A to chyba dobrze....dla tych miejsc oczywiscie
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Oczywiście, jestem zbyt wybredna...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A przepraszam czy kolezanke ktos gdzies kiedys zapraszal ze tak sie chamsko wcina pomiedzy wodke a zakaske?
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
"Zaproszenie" zostalo zignorowane, rozumiem, że to dlatego teraz takie odzywki kolegi...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ale zaproszenia nigdy nie bylo bo takie pyskate panny niech lepiej siedza z kotem w domu
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Zdecydowanie wolę psy, chociaż nic nie mam przeciwko kotom.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Laska ale co mnie to moze interesowac co ty wolisz??? Jak dla mnie to mozesz nawet miec hodowle
dzdzownic pod łóżkiem. I plizzz nie wtracaj sie jak dorosli rozmawiaja OK.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tornado,byl w Amsterdamie lokal polski,ale niestety bardzo szybko zostal zamkniety,bo zrobila sie tam mentownia ...Przykre,a szkoda.Czesko-slowacki bar jakos funkcjonuje ,w samym srodku miasta,bez zadnych dziwnych klimatow..Chociaz dawno tam nie bylam,wiec moze cos sie zmienilo...

Marek,tys gadula na forum i z latajacym holendrem w dyskusje sie wdajesz,co ma postow wiadomego rodzaju ponad 600?? Przecie to jak walka z wiatrakami Don Kichota.....badz mitologiczna syzyfowa praca
A fakt,malo miejsc w Amsterdamie z naprawde dobrym klimatem...i tez pamietam czasy Waterhola na starej miejscowce.Tam bylo zdecydowanie lepiej.Na Leidseplein turystycznie sie zrobilo
Pozdrowionka
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Latający H. się odezwał... postów co prawda tym razem jeszcze nie ma 600, ale pomarudzi jeszcze troche to i ich liczba od razu PODROSNIE...

W tym barze czesko-słowackim CELKOM PEKNE, przynajmniej ostatnio, bo wczesniej go nie znałam
Zgłoś wpis

Bliżej nas