Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Schat_je /jesli juz/ nie lubi sie powtarzac !
Zauwazylam, ze nie pierwszy raz marek_ams, zdarza Ci sie przekrecac nicki...
O swoim podejsciu do ortografii tez juz pisalam , dus...

Prettig weekend.

Ps. a "dobrego imienia" napewno nie zbudujemy jesli bedziemy kazdego "zapraszac" i "dawac dotykac"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kolezanko ale my tu nie rozmawiamy o ortografii wiec wybacz moja ignorancje nie
posluguje sie polskim na codzien wiec bledy moga sie zdarzyc.
A nawiazujac do twojego nagminnego nawiazywania do genitaliow to moze
poszukaj sobie murzyna
Kazdy z nas moze mowic o sobie poniewaz to jest najbardzie wskazane. Nie zauwazylem w naszym forumowym gronie socjologa badajacego relacje polsko-holenderskie dysponujacego baza danych na temat dyskryminacji naszych rodakow. Ja wyrazilem swoje zdanie, ty swoje wiec skoncz moze z ta swoja infantylna argumentacja a w zasadzie jej brakiem, bo to ze komus zdarzyl sie blad w poscie ma niewielki wplyw na tresc.
Jestem rowniez bardzo ciekawy co konkretnie ciebie spotkalo zlego ze strony Holendrow. Tylko
konkretnie bo takie teksty ze jedna baba powiedziala cos drugiej babie pod sklepem jakos do mnie nie trafia.

PS: Co do tego dotykania i jaj to chyba nie do konca zrozumialas ale zostawie temat nagminnego uzywania terminu" miec jaja" twojemu psychoanalitykowi chyba ze masz problem podobny do
poslanki Grodzkiej od Palikota
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Czyżbym poruszyła jakąś wrażliwą strunę u Kolegi ? Jeśli tak, to zupełnie nieświadomie...
Nie mam ani czasu ani ochoty na wdawanie się w bezsensowne dyskusje, ale jeśli kolega chce tak bardzo wiedzieć, to mnie osobiście nic zlego nie spotkało /jak do tej pory/ ze strony Holendrów...czego niestety nie moge powiedziec o naszych Rodakach. Koniec i kropka.

Ps. teraz to juz kolega mnie pokonał tym nadmiernym uzywaniem pewnych "terminow".
Musi być coś na rzeczy... nie wnikam co.

Het ga je goed !
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Posluze sie staropolskim powiedzeniem: "Mow do slupa a slup jak dupa".
Sorki laska ale nie sadze ze mozemy PODYSKUTOWAC o czymkolwiek wiec
nie lansuj sie tu na nowego Walenroda bo przynajmniej ja nie chce takich
adwokatow zeby nie najesc sie wstydu. Koniec, kropka.
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Ja nie muszę się lansować !
A "laska" to możesz sobie mowić do wszystkich, tylko nie do mnie .
Succes.
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Pojechałem akurat do Noordwijkerhout załapać troche jodu z pieskiem i prosze bardzo co moje zdziwione patrzałky ujrzały:
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Podziel sie Regusek bo laska znow zamula
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
A tu sztuka numer dwa:
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Faktycznie marek masz jakieś poważne problemy z poprawnym pisaniem nicków...
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Zgłoś wpis

Bliżej nas