Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Artur Nieznane Milena Stoj gentleman2020 (2380 niezalogowanych)

()
Początkujacy
no Viooltje , podtrzymuje twoja opinię. Gorszy dzień sie zdarza fakt, ale u specjalisty widać jak to wygląda sama nie chciałabym skończyć z takimi włosami
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
@Madga,
po tylu latach w NL mam różne doświadczenia z fryzjerami. Próbowałam różnych, podziału dokonać nietrudno - dobrzy i do d..., bez względu na narodowość.
Co do tych, którzy akurat mają "gorszy dzień": zdarzyło mi się przez miesiąc w czapce chodzić po takim "dniu". Potem okazało się, że nie o 1 dzień chodziło, bo więcej ludzi nakrycia głowy z szaf powyciągało!

@Schatje,
robisz się nudna. Jaki temat by nie był, za każdym razem odnosisz to do admina. Trauma jakaś? Brak obiektu uwielbienia? Zmartwię Cię, ja się nie nadaję.
Piszesz:
"(...)Nawet adminom...chyba...
Toch?
I mogą ucierpieć na tym co niektórzy...".

No, toś się nacierpiała przeze mnie, co?

I: taa, gorszy dzień kucharza - hmm, gorszy dzień budowlańca?... Kierowcy?... Chirurga?...
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Viooltje napisał:

@Schatje,
robisz się nudna. Jaki temat by nie był, za każdym razem odnosisz to do admina. Trauma jakaś? Brak obiektu uwielbienia? Zmartwię Cię, ja się nie nadaję.
Piszesz:
"(...)Nawet adminom...chyba...
Toch?
I mogą ucierpieć na tym co niektórzy...".

No, toś się nacierpiała przeze mnie, co?

I: taa, gorszy dzień kucharza - hmm, gorszy dzień budowlańca?... Kierowcy?... Chirurga?.

Viooltje
Dzięki temu, że niektórzy są czy robią się nudni, inni mogą błyszczeć...przynajmniej w swoim mniemaniu ...
Za każdym razem odnoszę sie do admina? , eee niemożliwe... no chyba że mnie czymś "zainspiruje", ale to tyczy się nie tylko admina.
Obiektu uwielbienia brak, przyznaję, dlatego tyle czasu w świecie wirtualnym zaczełam przebywac, jij ook z tych samych względów?
Nie no, ja przez Ciebie nie cierpiałam jak dotąd , nie jestem z tych co pozwolą sobie "krzywde" zrobić.
Gorszy dzień chirurga dotknąl osoby z mojego otoczenia Przez błąd w sztuce lekarskiej kobieta /35 lat/ osierociła 2 dzieci... Nieudana fryzura to nic przy takiej tragedii !
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje,
rozumiem że wyglądałes podobnie do osoby na zdjeciu ? hehe
A co do gorszych dni innych specjalistów sama jestem też tego przykładem, ale o tym nie bede pisać.
Także albo ktoś ma talent albo go nie ma ....
Tocząc dalej temat myślę wybrać się jutro do bez narodowej kosmetyczki czyli Rybki pedikiurzystk zwany inaczej Garra Rufa czyli Doktorem Rybką- zabieg fish pedicure czy ktoś już był i zna takie miejsca? Te nasze kobitki jakieś zapracowane, mało kto chce się włączyć do tematu
Zgłoś wpis

Bliżej nas