Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Artur Nieznane Milena Stoj gentleman2020 (2381 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Patboy, nie pomyslales ze to moze ty jesteś zbyt "zholendryzowany" ? To samo można powiedzieć o tobie siedzisz tu tyle czasu, naprawdę gratuluje, ale moze faktycznie zapomniales ze Polacy tez wynoszą duzo dobrego akurat w tym temacie uzdolnienie do zawodów. ciągle słyszę jak to polacy sie nie zachowują i jacy są zli. Moze także popadles w rutynę opini...zastanów sie.... Co do fryzjera tak jak napisałam bylam, widziałam, wręcz odczulam zrazilam sie i tyle, koniec mojej opini. Nie było problemu z komunikacją, co do osoby, kobietka była naprawdę sympatyczna i przemila...ale jak inaczej lepiej pierwsze co mówić o niezajomosci języka...a coraz wiecej ludzi rozpoczyna tu naukę języka...nie są to juz osoby które przyjechały sobie zajarac i sie bawić ale myślą przyszlosciowo... I takich ludzi, młodych ludzi spotykam na codzień....

Co do tematu moze ktoś sie wypowie gdzie( nie koniecznie polskich ) my kobietki możemy skorzystać z ciekawych usług kosmetycznych?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
babka podjęła próbę obcięcia się w holenderskim salonie i skończyła się fiaskiem. No ale żeby wyrzucać że nie zna holenderskiego itd.??!!...jest tu dużo polaków tylko mówiących po polsku o angielskim nie wspominając..
a co do fryzjerów to są z powołania i przymusu... pewnie trafiła na ten 2 wariant..?
no bywa że dużo osób żyjąc tutaj kupuje rzeczy w PL ale co na to poradzisz?
ja nie uważam że polskie to leprze.. bo to g***o prawda.. mamy swoje dobre produkty jak i do d**y.. to samo tutaj... ale mniejsza o to.. to przecież o nowinkach i raczej dla pań ten post jest kierowany..
..a moje uniesienie wynika z krytykowania innych.. wiem koleżko że holenderski to Twój native language.. fajnie.. cieszę się z Tobą z tego powodu.. ale nie każdy tu mieszka więcej niż połowę życia.
Ten post zostawmy kobietkom, niech sobiepiszą co gdzie jak i z kim..
pozdro
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
hahahah
Moze to wlasnie dlatego sobie juz tak szybko niepozwole zeby ktos tam wlasnie wedlug mnie calkowicie w bledzie ,osadzal tutejszych hmmm to jest dyskryminacja kolezanko !!!
Ja zawsze bede Polakiem chociaz juz zadko kiedy nim sie czuje ale jak takie bzdury gadasz to czuje sie rowniez obazony!
Takze prosze uzywac innych okreslen, nikt wtedy sie czepiac nie bedzie i dowiesz sie troche wiecej zeczy
Powodzena w szukaniu
PS:zastanawiam sie tylko kiedy taka polska fryzjerka mjala ostanie podszkolenie ????
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Uważam, że jeśli nie ma się drygu do tego, to żadne szkolenie nie pomoże. Poza tym takie obcinanie, układanie czy farbowanie, raz sie może udać, innym razem nie... fryzjer może mieć gorszy dzień...
Jako ciekawostke dodam, że lata temu w renomowanym salonie, doszlo do tego, że musialam sama rozczesywać swoje włosy, bo 2 fryzjerow nie umialo sobie z tym poradzić .
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
No sluchaj schatje, ale jakje ty masz cudowne wlosy
dziwisz sie hahaha
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kolego, kto tu kogo obraża, dziewczyna ma włosy wporzadku a ty taki boski jesteś ze mozesz sie nasmiewac?
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Hahahaha nawet tego nie zrozumialas
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Ja odebrałam post P. jako komplement ...i nawet nie zdążyłam podziękować...
Kurcze... jaka ja próżna muszę być
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Dzięki Malutkiej trafiłam do Dave na Watergraafsmeer w A-damie. Powiedziałam, tylko:
- No, maestro, działaj!
I wystarczyło. To prawdziwy fryzjer, ale takich jest rzeczywiście niewielu.

Guzik prawda, że fryzjer może mieć słabszy dzień. Otóż nie może! Bo u niego to tylko dzień, a dla klienta ile?...

Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Fryzjer to też tylko człowiek... Nikt idealny nie jest.
Wszystkim raczej to nie na rękę, gdy ktoś ma kiepski dzień, ale cóż...zdarza się.
Nawet adminom...chyba...
Toch?
I mogą ucierpieć na tym co niektórzy...
Zgłoś wpis

Bliżej nas