Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Uważajcie na PSEUDO-UZDROWICIELA z Rijswijk!!! - Holandia

1 Post
joanna swanska
(swanska)
Początkujacy
W Rijswijk działa osobnik, który podaje się za uzdrowiciela - jest bardzo szkodliwy. Nazywa się Zdzislaw. Może odebrać zdrowie, a nawet życie. Dosłownie wysysa z ludzi siły witalne pod pozorem niesienia im pomocy. Dodatkowo za swe "usługi" oczekuje wynagrodzenia. Jeśli ktoś będzie Wam oferował usługi tego typu - 100 razy się zastanówcie. UWAŻAJCIE!!!!
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Będę uważał teraz na voodoo Zdzisława...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Swanska, a ja myślę, że każdy taki "uzdrowiciel" wysysa. Niekoniecznie siły witalne, natomiast na pewno gotówkę. Co poniekąd można uznać za wysysanie sił witalnych z uwagi na to, że nikomu ta gotówka nie przychodzi do łapek sama.
No, może tylko uzdrowicielowi. Wraz z jej naiwnym właścicielem...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zastanawiam sie jak mozna wierzyc w taka bzdure,ze ktos ma jakas moc uzdrawiania
O naiwnosci ludzka!
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
No coś Ty, Maluda, a w "Fakcie" pisali...

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kurcze,Viooltje,jakby tak wierzyc we wszystko co pisza,nie wyszlabym z domu,tylko czekala spokojnie na smierc,a zamiast lozka postawilabym sobie trumne,cobym byla przygotowana

Koniec swiata tez zapowiadano juz..ile razy?? Stracilam rachube,ale matematyka nigdy nie byla moja mocna strona A swiat nadal sie kreci
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Hue hue, Mała, przyłóż rękę do kwadratu a będziesz wieczna, jak polski problem ze skupem butelek!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tia...moge przylozyc nawet dwie raczki moje,co i tak nie zmieni faktu,ze bzdura pozostanie bzdura

A swoja droga,Polska ma wieczny problem nie tylko ze skupem butelek...
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Ja mam moc uzdrawiania no i co??
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Niestety Harry z Tybetu ma lepszy PR.
Zgłoś wpis

Bliżej nas