Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Koncert Kultu i wybory parlamentarne. - Holandia

1988 Postów

()
Latający Holender
9 października, w niedzielę, przyjeżdża do Hagi "KULT". Koncert w "Paard van Troje" o 19.00.
Wstępny termin wyborów parlamentarnych - tego samego dnia!
Warto pojechać już rano, zagłosować, wyskoczyć do Madurodam lub Scheveningen, a wieczorkiem na koncert!
Rok temu było... kultowo!

www.paard.nl/event/KULT-1
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Czyli Violka tak jak w tamtym roku,ogarniemy jakiegoś browca
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Łe, no jasne!
Ale po głosowaniu!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Niom na Kulcie było nieźle
Polecam równierz Suicidal Tendencies będzie 14.08 w Amsterku
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kult bedzie zaliczonyA czy glosowanie to nie wiem...trzeba byloby najpierw zapoznac sie na kogo glosowac itd itp

Pozdrowionka
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
MalutkaNiepokorna napisał:
Kult bedzie zaliczony
I morze %%%
W tym roku juz nie bd musiał szoferować ....Więc Cie upijemy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Powodzenia zycze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Najpierw obywatelski obowiazek a nastepnie koncert ( w nagrode?) zabrzmialo troche jak za czasow propagandy, przemarsz w pochodzie pierwszomajowym przed trybuna owczesnych patyjnych vipow , a nastepnie parowki z musztarda , polo-cokta i Maryla Rodowicz, osobiscie bardzo lubie i szanuje Maryle , to prawdziwy i namacalny "kawal " polskiej historii, tylko "Malgoska"schudla ostatnio za bardzo, co niezmiernie mnie martwi. Kazik natomiast, ma sie swietnie co nie omieszkam potwierdzic naocznie i nausznie, wybory ......oczywiscie oleje.
Weekend czas zaczac.... prooosit!!!
Zgłoś wpis
107 Postów
pawel paul
(paul_nl_82)
Stary wyjadacz
może i się skoczy na koncert darmowa grochówka wojskowa może zaserwują
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:
Najpierw obywatelski obowiazek a nastepnie koncert ( w nagrode?) zabrzmialo troche jak za czasow propagandy, przemarsz w pochodzie pierwszomajowym przed trybuna owczesnych patyjnych vipow , a nastepnie parowki z musztarda , polo-cokta i Maryla Rodowicz, osobiscie bardzo lubie i szanuje Maryle , to prawdziwy i namacalny "kawal " polskiej historii, tylko "Malgoska"schudla ostatnio za bardzo, co niezmiernie mnie martwi. Kazik natomiast, ma sie swietnie co nie omieszkam potwierdzic naocznie i nausznie, wybory ......oczywiscie oleje.
Weekend czas zaczac.... prooosit!!!

No coś Ty, Adaś, przecież już od dawna na wybory nie chodzi się, żeby głosować na kogoś, tylko przeciwko komuś.
Do tego, niestety, zmusiły nas wystawiane kandydatury i programy.

Kazikiem będziemy delektować się organoleptycznie (no, może poza lizaniem). Ciekawe, co tym razem poleci na scenę!

A z tym pochodem to trochę nie tak. Koncert w październiku, więc może to rocznicę Czerwonej Rewolucji, z powodu braku polo-cockty, browarem ochrzcimy?...

Mam nadzieję, że ekipa nie zawiedzie!

Do swidanja!
I prosit!
Zgłoś wpis

Bliżej nas