Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Pilnie proszę o pomoc w nietypowej sprawie - - Holandia

Czytali temat:
(700 niezalogowanych)
1 Post
Początkujacy
pluszowe saboty. Będąc w Amsterdamie w sklepie z pamiątkami kupiłem takie kolorowe, pluszowe saboty dziecku. Teraz chciałbym zrobić ponownie zakupy bez wyjeżdżania z Polski. Znalazłem je na stronie marktplaats tylko że teraz nie wiem jak kupic? Nic tam nie kumam.
Czy ktoś może mi to przertłumaczyc?
Z góry dzięki.

Beschrijving
Beschrijving
Nieuw in DOOS! ( wij zijn een winkel ) NOG ENKELE MATEN BESCHIKBAAR.....

OPZOEK NAAR EEN GAAF KADO voor jezelf of iemand anders, GEVONDEN!!!!!!

verkrijgbaar in de variant: Delfts blauw, Rood, Koe print en ook Hollands geel
Alles wat je bij ons besteld wordt feestelijk en stevig ingepakt zodat beschadiging bijna onmogelijk is!

* Rode klompen maatje: 20-24 2x €12.99
* Rode klompen maatje: 25-30 6x €13.99
* Koeien print pantoffel maatje: 20-24 7x €12.99
* Koeien print pantoffel maatje: 45-47 1x €17.99

* Blauw met molen maatje: 20-24 6x €12.99
* Blauw met molen maatje: 25-30 5x €13.99
* Blauw met molen maatje: 31-35 5x €14.99
* Gele stoffen klompen maatje: 25-30 1x €13.99
* Gele stoffen klompen maatje: 45-47 1x €17.99

Intresse, vaste prijs exclusief verzendskosten in de winkel betaald u MEER! Wij sturen op of u kunt het komen afhalen.. klompen verschillen in prijs kleinere maatjes zijn goedkoper dan de grotere.. Verzendskosten zijn €6,75 deze komen er nog apart bij vergeet dit niet
Om te bestellen maak het geld over op Rabobank nummer: 1166.85.476 te Heiloo op naam van im present cadeau shop

Als je bij ons besteld doen we meestal binnen 24uur uw aankoop op de post, vergeet a.u.b geen mail te sturen met uw factuur adres en of het adres waar het kado naar toe gestuurd mag worden.

Wij zijn officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel ondernummer: 37125517 te Alkmaar

Fijne dag verder en tot ziens..

( binnenkort zijn wij ook te vinden via onze webshop, gave en leuke kados online bestellen.. )
Zoek op uw zoekmachine naar im present en u vindt ons!
Zgłoś wpis
39 Postów
Karolina W...
(Carolajna)
Bywalec
proponuje tłumacz google, nie tłumaczy idealnie ale moze coś pomoże
translate.google.pl/#
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
czesc.. oni opisuja swoj wlasny sklep online mozesz u nich zamawiac (bestelen) wszystko jest nowe i w kartonach(doos), podaja tez jakie maja rozmiary(maat)i kolort, pisza tez ze za przesylke placisz 6,75 e, podaja swoj nr konta do rabobanku. pisza ze jesli zamawiasz cos u nich to prosza zebys nie zapomnial wyslac do nich maila z faktura zakupu oraz adresem lub adresem gdzie ten prezent ma pojsc(naar toe). pozdrawiam i zycze powodzenia
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Raczej adres na ktory ma byc wystawiona faktura i adres dostawy
Zgłoś wpis

Bliżej nas