Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

tłumacz - Holandia

23 Posty

()
Bywalec
Witam,poszukuję tłumacza do przetłumaczenia aktów urodzenia.potrzebuję tego do zameldowania.Z gory dzięki.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Witam,

Na jakich warunkach? Daj znac na pm (oraz potwierdzenie terminu realizacji).

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
23 Posty

()
Bywalec
na jakich warunkach?ja po prostu szukam tłumacza.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Moja firma liczy za slowo € 0,17 ct. Jezeli jestes zaintersowany tlumaczeniem prosze o kontakt na pm.

Ps warunkow; jak by tlumaczenie platne czy 'darmowe', termin itp?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ale chyba musisz miec -internacjonalny odpis aktu Urodzenia --
Zalatwia sie to u Siebie w Miejscowosci w Urzedzie Stanu Cywilnego koszt 22zl
mozesz poprosic kogos z Rodziny lub Znajomych -
musi ktos isc podac Twoje dane -i zaplacic i Adres w Holandii-na jaki maja Ci wyslac -
i urzad -dosle Tobie
Wlasnie teraz -dzis tez zalatwialam meldunek i dzwonilam do Polski -do Urzedu by sie do
by sie dowiedziec -
same tlumaczenie -nie wystarczy !!!!!
chyba ze masz inna sytuacje
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
23 Posty

()
Bywalec
no dzięki,to chyba tylko w Polsce załatwię,dziękuje za info pozdrawiam
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Do zameldowania-dokładnie tak jak pisze COBY, akt urodzenia w europejskiej formie. Tłumacz zbędny. Pozdrowienia!
Zgłoś wpis
23 Posty

()
Bywalec
jeszcze raz dzięki wszystkim
Zgłoś wpis
22 Posty
Maciej Gw
(maciejgw)
Bywalec
wystarczy że w Polsce w swoim urzędzie poprosisz o UNIJNE AKTY URODZENIA i po wszystkim po co tłumaczenie jak jest do tego odpowiedni akt unijny
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ja to niedawno załatwiałam....wydanie takiego aktu miedzynarodowego do zameldowania za granicą jest bezpłatne - tylko musisz zaznaczyć że do zameldowania i urząd stanu cywilnego musi Ci to wydać poza tym jakbyś chciał tłumaczyć to wyjdzie Ci to trochę drogo, a oprócz przetłumaczenia trzeba jeszcze mieć apostile - czy jakoś tak to się nazywa, a to wydają chyba tylko w Warszawce i w dodatku za opłatą 60 zł /szt !!! lepiej bujnij się do Polski albo poproś kogoś z rodziny - mi załatwił ojciec - i po kłopocie powodzenia
Zgłoś wpis

Bliżej nas