Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
Persefona12 (8283 niezalogowanych)

()
Początkujacy
a ja pracuje w szklarni a w weekendy na budowie za najnizsze stawki
Zgłoś wpis
22 Posty

()
Bywalec
TOPPI napisał:
Damian! W odpowiedzi na Twoj komentarz chce Ci powiedziec ze znam duzo zdolnych Polskich studentek, ktore w celu dofinansowania swoich studji tu w Holandii sezonowe prace wykonuja i od rana do nocy w szklarniach sa zatrudnione.Te o ktorych Ty mowisz ida na latwe i nie chca zrujnowac swoich paznokci gelowych. Na tym portalu biznesmenow nie ma, 99,9% chlopakow i mezczyzn to ci ktorzy w szklarniach i w budowlance pracuja za najnizsze stawki. Czyli o czym mowa. Zapraszam do dyskusji wszystkich rodzicow, dziewczyny, zony i dzieci ktorych bliscy zagranica pracuja. Info. Gazeta wyborcza.

Toppi co twojej wypowiedzi to powiem, że jest bardzo płytka i nie pokryta konkretnymi danymi. Skąd ty wiesz co robią tutaj faceci. Głowę dam, że 3/4 pracuje w innych branżach niż te co podałaś i za godziwą normalną stawkę. Ja osobiście pracuje w logistyce i jestem traktowany na równo z holendrami i bardzo tu się polaków ceni za rzetelną i sumienną pracę. Słysze od ludzi, że Polacy są solidnymi pracownikami i dobrze pracują. Nie wszyscy jebią w szklarni jak ty za niską stawkę więc uważaj jak będziesz wygłaszać te mądrości następnym razem i przemyśl dwa razy co piszesz bo kiedyś może się do dla ciebie źle skończyć dobrze ci radzę na przyszłość. Jeżeli chodzi o moja stawkę to jest bardzo wysoka i nie narzekam na zarobki
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
MNie też zatkało i muszę dojść do siebie.
Jak mnie odetka, to coś sklecę.
Spoędziłem miły weekend i żadna blondynka mi go nie popsuje
Pozdrawiam z Gandawy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:

ja tez podobnie jak Kolek...tylko , ze za darmo, poza tym chleje niemilosiernie i korzystam z uslug prostytutek (doroslych)....Toppi a gdzie konkretnie widzialas to ogloszenie na tym portalu? chcialem porownac ceny...byc moze przeplacam.....acha mam jeszcze plakaty z golymi babami na scianie......
WIECEJ GRZECHOW NIE PAMIETAM!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
HenrykO napisał:
MNie też zatkało i muszę dojść do siebie.
Jak mnie odetka, to coś sklecę.
Spoędziłem miły weekend i żadna blondynka mi go nie popsuje
Pozdrawiam z Gandawy

Henryk i dardzo dobrze ze ci nie popsuje nic!!! nie mialam tego zamiaru i byloby mi przykro gdyby tak sie stalo. poprostu szczerze mi sie napisalo ale nie mialo byc negatywnie. to taka wypowiedz gdzie "nie wypada" nie istnieje. nie mialam nic zlego na mysli. a ty coraz przystojniejszy, wiec kto wie co sie jeszcze moze wydarzyc.

dzis juz nie pisze bo same swinstwa przychodza mi do glowy a juz chyba troszke narozrabialam
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:
kolek napisał:

ja tez podobnie jak Kolek...tylko , ze za darmo, poza tym chleje niemilosiernie i korzystam z uslug prostytutek (doroslych)....Toppi a gdzie konkretnie widzialas to ogloszenie na tym portalu? chcialem porownac ceny...byc moze przeplacam.....acha mam jeszcze plakaty z golymi babami na scianie......

Eeej nooo, Panoooowie, nie pozostaje nic innego, jak tylko zalozyc Klub Menela!
Bedziemy przepijac szczatkowe wyplaty ze szklarni, te z budowy pojda na zagryche!
A zeby nie byc calkiem aso - pojdziemy na glosowanie. Lista Blondyna, rzecz jasna!
Moge zostac sekretarka tego szacownego stowarzyszenia?...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a ja nie pracuje.. ( UWV ) to tez moge nalezec do tego klubu?
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
BLONDYNKA, nic się nie stało, więc nie musisz mieć wyrzutów sumienia. Kobietom (niektórym) tak się czasem zdarza.
Pozdrawiam z Gandawy
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Viooltje napisał:
Adamm napisał:
kolek napisał:

Eeej nooo, Panoooowie, nie pozostaje nic innego, jak tylko zalozyc Klub Menela!
Bedziemy przepijac szczatkowe wyplaty ze szklarni, te z budowy pojda na zagryche!
A zeby nie byc calkiem aso - pojdziemy na glosowanie. Lista Blondyna, rzecz jasna!
Moge zostac sekretarka tego szacownego stowarzyszenia?...

przyjmiecie mne tez ??
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
kolek napisał:
a ja pracuje w szklarni a w weekendy na budowie za najnizsze stawkiA JA PRACUJE U ZYDA ZA PIATAKA I WYCHODZE NA SWOJE BO ROBIE PO 16 GODZIN OD PONIEDZIALKU DO NIEDZIELI
Zgłoś wpis

Bliżej nas