TOPPI napisał:
Damian! W odpowiedzi na Twoj komentarz chce Ci powiedziec ze znam duzo zdolnych Polskich studentek, ktore w celu dofinansowania swoich studji tu w Holandii sezonowe prace wykonuja i od rana do nocy w szklarniach sa zatrudnione.Te o ktorych Ty mowisz ida na latwe i nie chca zrujnowac swoich paznokci gelowych. Na tym portalu biznesmenow nie ma, 99,9% chlopakow i mezczyzn to ci ktorzy w szklarniach i w budowlance pracuja za najnizsze stawki. Czyli o czym mowa. Zapraszam do dyskusji wszystkich rodzicow, dziewczyny, zony i dzieci ktorych bliscy zagranica pracuja. Info. Gazeta wyborcza.
Toppi co twojej wypowiedzi to powiem, że jest bardzo płytka i nie pokryta konkretnymi danymi. Skąd ty wiesz co robią tutaj faceci. Głowę dam, że 3/4 pracuje w innych branżach niż te co podałaś i za godziwą normalną stawkę. Ja osobiście pracuje w logistyce i jestem traktowany na równo z holendrami i bardzo tu się polaków ceni za rzetelną i sumienną pracę. Słysze od ludzi, że Polacy są solidnymi pracownikami i dobrze pracują. Nie wszyscy jebią w szklarni jak ty za niską stawkę więc uważaj jak będziesz wygłaszać te mądrości następnym razem i przemyśl dwa razy co piszesz bo kiedyś może się do dla ciebie źle skończyć dobrze ci radzę na przyszłość. Jeżeli chodzi o moja stawkę to jest bardzo wysoka i nie narzekam na zarobki