Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Persefona12 (8278 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
BLONDYNKA napisał:
HenrykO napisał:

A BLONDYNKA wykopała mnie ze swoich znajomych.
Miłego weekendu życzę.

selekcja musi byc, nic mi po tobie,
ani mily, ani mlody, tez nie znajomy...[/quote]

Zatkalo mnie!...

Odezwe sie, jak sie odetkam...
Zgłoś wpis
22 Posty

()
Bywalec
W jaki sposób ci odmawia ?? Może masz starą wersje przeglądarki. Opisz problem to może zdołam ci jakoś pomóc. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Damian,

mnie tez Twoj link nie odpowiedzial.
Ale niepotrzebna jest zadna pomoc. Wystarczy wejsc na youtube, proste.
Poza tym, to nie jest film dokumentalny, a fabularyzowany.
Taki quasi-dokument, fake, nep, pseudo, itp.
Wychodzi na to, ze to Galerianki 2.

Nie rozumiem tylko, jakie niewiadome - jak piszesz - ma ta zgrabna etiuda wyjasnic? Bo dla mnie to temat z lekka oklepany i wyeksploatowany.
Co wcale nie oznacza, ze przyklaskuje prostytucji nieletnich.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Viooltje moj nowy image jest specjalnie dla Ciebie mam nadzieje ze sie podoba A tak to pewnie ze na wybory
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Blondyn napisał:
Viooltje moj nowy image jest specjalnie dla Ciebie mam nadzieje ze sie podoba A tak to pewnie ze na wybory

A to sie narobilo!...
To ja tez zmienie! Lece po botoks!

Ej, czekaj Blondyn, z jakiej listy?...

Dziubooole!
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Viooltje lista numer 13 partia PWB(czytac.Partia Wyluzowanych Blondynow) Glosowac
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Damian! W odpowiedzi na Twoj komentarz chce Ci powiedziec ze znam duzo zdolnych Polskich studentek, ktore w celu dofinansowania swoich studji tu w Holandii sezonowe prace wykonuja i od rana do nocy w szklarniach sa zatrudnione.Te o ktorych Ty mowisz ida na latwe i nie chca zrujnowac swoich paznokci gelowych. Na tym portalu biznesmenow nie ma, 99,9% chlopakow i mezczyzn to ci ktorzy w szklarniach i w budowlance pracuja za najnizsze stawki. Czyli o czym mowa. Zapraszam do dyskusji wszystkich rodzicow, dziewczyny, zony i dzieci ktorych bliscy zagranica pracuja. Info. Gazeta wyborcza.
Zgłoś wpis
22 Posty

()
Bywalec
Viooltje napisał:
Damian,

mnie tez Twoj link nie odpowiedzial.
Ale niepotrzebna jest zadna pomoc. Wystarczy wejsc na youtube, proste.
Poza tym, to nie jest film dokumentalny, a fabularyzowany.
Taki quasi-dokument, fake, nep, pseudo, itp.
Wychodzi na to, ze to Galerianki 2.

Nie rozumiem tylko, jakie niewiadome - jak piszesz - ma ta zgrabna etiuda wyjasnic? Bo dla mnie to temat z lekka oklepany i wyeksploatowany.
Co wcale nie oznacza, ze przyklaskuje prostytucji nieletnich.

Pozdrawiam

Chciałem tylko pokazać niektórym jak to wygląda od środka i dlaczego takie strony są teraz bardzo modne typu szukam sponsora itp. Kiedyś ludzie się podniecali, że młodzi zażywają narkotyki w telewizji były okres, że non stop o tym mówiono. Na prostytucje i tego typu rodzaju sponsoringi jest popyt i nikt tej maszyny nie zatrzymane. Jest to teraz bardzo modne, że młodzi idą na łatwiznę. Sam studiowałem zaocznie i wiem jak było ciężko utrzymać koniec z końcem. Przez ten film chciałem troszkę przybliżyć jak się odbywa ten proceder i na czym polega. Jeżeli osoby, które korzystają z usług prostytutek lub sponsorują młode dziewczyny typu spotkania, kino i sex w hotelu to ich sprawa i każdy ma do tego prawo. nie każdy wygląda jak Brad Pitt a przez kasę może w ten sposób realizują jakieś swoje fantazje erotyczne, natomiast dla starszych panów to tylko odskocznia od szarego nudnego życia. Jak wszyscy wiemy małżeństwa rozpadają się głównie przez zdradę lub gdy zanika chemia między ludźmi a ci ludzie porostu czegoś u tych dziewczyn szukają a dla lasek to szybka i łatwa kasa, która pozwala im na swobodne życie. Każdy jest kowalem swojego losu...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Aaa, teraz rozumiem.
A juz sie balam, ze bedziesz jeszcze jednym "jedynym sprawiedliwym".

Mimo wszystko filmik pozostawil po sobie niemily smaczek.

Pozdrawiam

Toppi, odnosze wrazenie, ze nie masz kontaktu z rzeczywistoscial. Nie jestes alfa i omega i nie masz zdolnosci jasnowidzenia. Bo skad mozesz wiedziec, ze na tym portalu nie ma biznesmenow? I ze tylko 0,1% nie pracuje w szklarni i budowlance. Masz dostep do wszystkich CV?
Wynikaloby z tego, ze sposrod 10 tysiecy zarejestrowanych na MN tylko dziesiec osob zajmuje sie czyms innym
Malo wiarygodna jestes, Toppi. Sorry, w swietle tego co piszesz trudno traktowac Cie powaznie i konstruktywna dyskusja z Toba jest raczej niemozliwa.

Pozdrawiam.

Blondyn, zaglosuje na 13-ke!
Zeby zostac czlonkiem (partii, nie mysl sobie), jakie trzeba spelnic warunki?
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Fiu,fiu...no fakt tu wszyscy wiedza wszystko..To Ja napisze ze nie pracuje ani w szklarni ani na budowieNiesamowita sprawa co TOPPI?Viooltje po pierwsze byc soba po drugie jak sama nazwa wskazuje byc wyluzowana osoba No ale...wlasnie jest jedno alenie jestes blondi no coz na to moge przymknac oko bo pierwsze dwa warunki sa najwazniejesze
Zgłoś wpis

Bliżej nas