Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Persefona12 (8278 niezalogowanych)
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
Toppi ,ale to wygląda jakbyś tym panienkom zazdrościła oczywiście nie biez tego powaznie , a jak wyglądało by Twoje ogłoszenie towarzyskie ?
i e.... przecież czegos tam szukałas ,ale może masz zbyt wysokie oczekiwania ,na razie jesteś inteligentna ładna ,zgrabna i powabna więc i facet musi być z wyższym wykształceniem ,przystojny jak Roger Moore, pewnie masz pieska ,potem bedzie kotek a i budowlaniec będzie o'k
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ark! W odpowiedzi na Twoj komentarz odpisuje ze ani kotka, ani budowlanca nie szukam, a panienkom napewno nie zazdroszcze. W mojej pracy spotykam sie codziennie z ofiarami tego typu artystek. To powodem.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Toppi syfa mozna zlapac nawet od panienek z "wyzszych sfer".
Wyluzuj bo prostytucja jest najstarszym zawodem swiata i jak
wspomnialem skoro jest popyt na tego rodzaju "uslugi" to bedzie
on zaspokojony w pelnym tego slowa znaczeniu Mam nadzieje ze
rozumiesz termin "gospodarka rynkowa"

A tu masz taki klip ktory po twojej obronie Leona moze dac ci
troche do myslenia. Tylko "otworz uszy" i wsluchaj sie w slowa
tego przekazu

Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
Toppi ,żartowałem , sorry ! jeśli poczułaś sie urażona .
budowlańca wziąłem z dowcipu :
kłócą sie dwie dziwki o latarnie po dłuższej szmotaninie jedna ustepuje , macha ręka i mówi :a jebał cię pies
a druga po chwili konsternacji : a ciebie .. ciebie budowlaniec !
zasłyszane od budowlańca więc ok
a w kraju największą wtopą AIDS było to ,że pewien kameruńczuk w przeciągu 1 roku zaraził około 100 kobiet oczywiście sprawę nagłośniono i policja prosiła o przebadanie sie partnerek murzyna
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dziekuje Ark za wyjasnienie. Pozdrawiam. Toppi
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Ale biadolicie Tak czytam i patrze ze komus takie uslugi by sie moze przydaly na rozluznienie Pozdro!!!
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
O te usługi największy raban robią zawsze kobiety. Takie kuriozum
Tymczasem wiele dziewczyn kończy studia kupcząc ciałem. Zostaja znanymi fachowcami a wielu "ponsorów" jest dumnych z dobrze zainwestowanych pieniędzy.
Wszystko dla dobra kraju !
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
HenrykO napisał:
O te usługi największy raban robią zawsze kobiety. Takie kuriozum
Tymczasem wiele dziewczyn kończy studia kupcząc ciałem. Zostaja znanymi fachowcami a wielu "ponsorów" jest dumnych z dobrze zainwestowanych pieniędzy.
Wszystko dla dobra kraju !

heniu
co ty operacje plastyczna sobie zrobiles
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
Tak sobie raz na jakiś czas robię, coby się odświeżyć
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
No no, Kolek ma oko!

Henryko! Kobiety robia raban, bo sa zwyczajnie zazdrosne. Ale nie wszystkie, hoor!
Nie wiem skad sie to bierze, ale pewnie z tego samego zrodla co zazdrosc mezczyzn pt: "Co sie k*wa przykolegowujesz do niej? To moja kobieta!". Takie tam "zwyczajne" pogawedki...

A Blondyn ma racje, rozluznic sie trzeba!

Dziubole wszystkim!
Zgłoś wpis

Bliżej nas