Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
Persefona12 (8278 niezalogowanych)
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
A gdzie one sa?

Dawno mnie tu nie bylo
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Toppi, czy chodzilo Ci o to?:

ostra laseczka zaprasza na gorace bzykanko-poland 2010-05-17 17:45:51

Region: Holandia Południowa
Telefon: 507426676

sexi laseczka lat27,175,59,b3 zaprasza do siebie panow na konkretne bzykanko w roznych pozycjach,lizanko mojej mokrej szparki oraz na obciaganko z finalem na moje cialko.rozne opcje i pozycje w seksie.dyskrecja i higiena zapewniona.dzwon od 8.00-24.00.pon-niedz.tylko dla konkretnych panow.godz220zl.h,noc1200zl.na smsy nie odpisuje.pomorskie.poland.sopot.

Przeciez to ogloszenie komercyjne. Panna uprawia zawod, jaki uprawia i nie rozumiem Twojego oburzenia . Zdjecie jest malo subtelne, ale nie zostalo zamieszczone z mysla o Tobie ani o mnie. Chlopakom sie widocznie podoba, a jak nie - ma dziewcze pecha. Poza tym nie jest jakos wyeksponowane na stronie glownej, wiec o co chodzi? Ogloszenia towarzyskie to dla jednego szukanie bratniej duszy, dla innego "bzykadelka", jak uroczo okresla sie panienka.

Osobiscie nie widze w tym nic zlego.

W ogole nie widze nic zlego w erotyce, o ile tylko wszystko dzieje sie za porozumieniem obu stron. Albo i wszystkich trzech stron ..... Albo i siedmiu.............
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje! Ja w erotyce nic zlego nie widze tylko jesli chodzi ogloszenia komercyjne tego typu z podaniem stawek godzinnych, zagraza nie tylko swojemu ale rowniez zdrowiu ja bzykajacych.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Toppi, rozumiem, ze Tobie nie zagraza?...

W tym przypadku wali sie poteznego ignora i po sprawie.
Wlasciwie zrobilas dobra reklame, bo teraz wszyscy chca wiedziec o co chodzi (ok, wiekszosc ).
Ale to tak juz jest, nie chcesz czegos ogladac w TV - zmieniasz kanal. Nie pasuje Ci to ogloszenie? Nie wchodzisz tam.

A chlopaki i tak ZAWSZE beda ogladac rozneglizowane panny, nawet jezeli z tego nic nie wyniknie.
Erotyka cos innego oznacza dla (wiekszosci!) panow i cos innego dla pan.
Moze wypadaloby sie dogadac?

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ale jaja ....nie ma co.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm napisał:
towarzysko czy tez nie, zadne ogloszenie mi nie przeszkadza, ostatnio nawet bywala na tym portalu pewna tajemnicza modelka z Czechoslowacji co to podobno byla Polka , a ktora to scigala polska prokuratura z inna modelka na czele rowniez z Czechoslowacji , ktora to okazac miala sie panem Leonem, bylo bardzo towarzysko !!!

a mozna zapytac kto i jak odkryl ze ta modelka to pan Leon ???
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
no name napisał:
ale jaja ....nie ma co.

Ach, zycie jest takie krotkie, lepiej isc przez nie z usmiechem, prawda?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no name napisał:
ale jaja ....nie ma co.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie trzeba na polu dojrzewac aby byc burakiem.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie Toppi.Burakiem czlowiek sie rodzi a przez reszte zycia nabiera tylko
koloru
Nie zachowuj sie jak zdewociala stara panna zyjaca z pieskiem czy kotem OK.
To jest Holandia i ja rozumiem ze niektorym Polakom i Polkom ciezko sie "przestawic" na
ten kraj, ale chociaz sprobuj. Nie sadze ze Polacy beda tu tworzyli
jak swoje zapyziale polskie getta i kontynuowali tak typowo polskie zachowania.
Ciotka Viooltoe wyjasnila ci ta kwestie doskonale. Nie pasuja ci te ogloszenia to
ich nie czytaj a zawsze istnieje cos takiego jak "ignor". A sex jak wczesniej napisalem
jest naturalna ludzka potrzeba. Jedni musza za to placic, inni nie ale co to ma
za znaczenie. Jest klient jest i towar. Pobudka!!!
Pozdrowka
Zgłoś wpis

Bliżej nas