Photopress napisał:
W dniu 07.05.2010 "Daria p" dokonała kradzieży mego pliku zdjęciowego z mojej galerii podszywając się pod Miss World 2006 Tatanę Kucharową z Czechosłowacji. Jestem autorem tego pliku jako fotoreporter i za ten czyn bardzo drogo zapłaci mi jak również dla Miss World. W następnym tygodniu zostanie złożone zawiadomienie do prokuratury jak również złożony pozew o zapłatę mi jak również Miss World. Niestety sumy bardo wysokie, przestrzegam wszystkich nie posługujcie się czudzymi plikami zdjęciowymi bez zgody ich autorów i osób będących na zdjęciach
Czy twoj profil na MN jest oficjalnym profilem Photopress ? Sa przeciez portale branzowe. Co sie dziwisz czlowieku.
Widze ze twoj profil na MN traktujesz jako srodek promocyjny do swojej pracy, ale nie rozumiem czemu nie zalatwisz
sobie tej sprawy z ta laska prywatnie, poniewaz przynajmniej mnie niewiele interesuje czy ktos ci ukradl fotki i ile
musi ci za to zaplacic. To portal spolecznosciowy wiec wyluzuj bo jest weekend i kogo interesuja prokuratury
i twoje "kwasy" z jakas Daria P ktora nawet nie udziela sie na tym forum
To dobre w piaskownicy. "Mamo Daria
P zapieprzyla mi wiaderko i obsypala mnie piaskiem"