Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Mandat - Holandia

()
Początkujacy
Trzy tygodnie temu dostałem mandat za nie zapiete pasy.Już dawno powinno coś przyjść na adres który podałem policji.I co teraz mnieły dwa tygodnie czy zapłace z karą ten mandat.Wiem że dzwonili do mego szefa dlaczego nie zapłacony jeszcze mandat bo samochut jest na firmę.Czekam na odpowiedz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
to jeszcze poczekasz, mój kolega czekał dwa miesiące,ale nie płacił żadnej kary tylko taką kwotę jaka był wypisana na mandacie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jezeli samochod jest zarejestrowany na firme to mandat przyjdzie na ten adres po okolo szesciu tygodniach od daty wystawienia nic sie nie martw tutaj szansa ze ten mandat zginie jest rowna 0%. Poczekaj spokojnie az twoj pracodawca dostanie druczek do zaplaty a jak on zaplaci to wtedy odciagnie ta kwote z twojej pensji nie zapomnij poprosic swojego szefa o kopie zaplaty tego mandatu.
Zycze sukcesu
Mariusz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dzięki za wiadomość mam nadzieje że zapłaće te 90eueo i następnym razem zapne pasy .Pozdrawiam Marcin
Zgłoś wpis

Bliżej nas