Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
hehe ale tamat ja sie tam wole nie wypowiadac , i tak to nic nie zmieni prawda jest taka ze tych co wyjebali z angli zatrzymuja sie po drodze w holandi i teraz tu robia syf dziekuje dobranoc
ODPOWIEM TAK ZE TA ZLA MNIEJSZOSC WIECEJ JEST WIDAC IS LOYCHA CZESTO I CZUC A DOBRO JEST MALO WIDOWISKOWE I NIKT TEGO NIE WIDZI LUB NIE CHCE DOSTRZEC NP JA JESTEM NIE PIJACY ALKOHOLU A WSZYSCY MI NIE WIERZA BO JAK TO POLAK I NIE PIJE,,,,????? to pewnie pedal
MNICH79 napisał: ODPOWIEM TAK ZE TA ZLA MNIEJSZOSC WIECEJ JEST WIDAC IS LOYCHA CZESTO I CZUC A DOBRO JEST MALO WIDOWISKOWE I NIKT TEGO NIE WIDZI LUB NIE CHCE DOSTRZEC NP JA JESTEM NIE PIJACY ALKOHOLU A WSZYSCY MI NIE WIERZA BO JAK TO POLAK I NIE PIJE,,,,????? to pewnie pedal dokladnie
a ja spokojnie odpowiadam moze nie lubisz kolorowych bo sama sie nieszczesliwie zakochalas w jakims ahmedzie a on ci pozcil i teraz masz na nich nerwy sorki glupi zart
MNICH79 napisał: a ja spokojnie odpowiadam moze nie lubisz kolorowych bo sama sie nieszczesliwie zakochalas w jakims ahmedzie a on ci pozcil i teraz masz na nich nerwy sorki glupi zartluzzzzzz naszczescie nie mam takich problemow hehe wole polakow co swoje to swoje
wy wiecie o czym mówicie?
to ,kto z kim,jak,kiedy i gdzie sypia, mnie chuj obchodzi
i nie rozumie co was tak interesuje czyjaś dupa,zajmijcie się lepiej swoimi rasistowskimi główkami
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.